19.2 C
Lloret de Mar
Guanyadors dels Premis Climent Guitart 2019

Fibracat, La Fageda, Taller de Músics i Raúl Lopera, guanyadors dels Premis Climent Guitart 2019

Els guardons es van entregar en una gala ahir al vespre a l'Hotel Guitart Central Park Aqua Resort.

Guanyadors dels Premis Climent Guitart 2019

Darreres Notícies

Els cinquens premis Climent Guitart -que s’han atorgat aquest dijous a la nit- han destacat les fites personals, d’associacions o empreses en els àmbits de l’emprenedoria, formació, solidaritat i música, commemorant així les facetes en les quals l’hoteler que dona nom als guardons va fonamentar bona part de la seva vida.

Fibracat ha rebut el premi a l’Emprenedoria pel seu model de negoci i la seva capacitat innovadora a l’hora de competir en un mercat consolidat com el de les telecomunicacions. Ha rebut el premi amb molta satisfacció la seva representant, Meritxell Bautista.

El premi a la Solidaritat s’ha atorgat a la fundació La Fageda, que fa gairebé 40 anys que treballa amb el mateix objectiu: reinserció laboral de les persones. A més, com a empresa, ha aconseguit, en l’última dècada, diversificar la seva oferta de productes, la qual cosa permet seguir augmentant els recursos, tal com ha explicat el director de comunicació d’aquesta fundació, Albert Riera.

La fundació privada Taller de Músics, ubicada al barri del Raval de Barcelona, ha rebut el premi a la Música perquè des dels seus inicis es dedica a la promoció de l’ensenyament, la interpretació i la difusió de la música popular contemporània, principalment el jazz i el rock. El director és Lluís Cabrera.

Raúl Lopera ha rebut el premi a la Formació, que es dóna cada any a l’estudiant amb millor nota del Cicle Formatiu d’Hostaleria i Turisme de l’Institut Coll i Rodés, de Lloret de Mar.

En el decurs de l’atorgament de guardons, la presidenta de la fundació Guitart, Cristina Cabañas, ha anunciat la pròxima creació de la Càtedra Climent Guitart de Turisme de Litoral a Lloret de Mar.

Un moment de la Gala d’ahir (NRLL)

A més, la fundació Climent Guitart donarà la recaptació del sopar a la fundació Aspronis, que atén persones discapacitades, guanyadora de l’any passat del premi a la solidaritat. La vetllada s’ha fet a l’hotel Guitart Central Park Aqua Resort, amb la presència de més d’un centenar de persones.

spot_img

El + Vist