17.9 C
Lloret de Mar

Fran Agudo i Zineb Hattab faran demostracions de cuina al mercat municipal de Lloret

Els xefs, reconeguts amb estrella Michelin, estaran acompanyats de Melcior Montero (celler de Can Roca), Joan Pau Romaní i el bartender Juan López Escalona.

El xef Fran Agudo.
El xef Fran Agudo.

Darreres Notícies

Els cuiners lloretencs amb ‘estrella Michelin’ Fran Agudo i Zineb Hattab, acompanyats del cap de sala del Celler de Can Roca, Melcior Montero, faran un seguit de demostracions en el mercat municipal de Lloret. La iniciativa, que comença aquest dissabte amb el xef del restaurant Mont Bar, inclou un taller de daiquiris i tapes a càrrec de Joan Pau Romaní i el bartender Juan López Escalona, de la mà d’Amargura Cultura.

servicios profesionales jimenez

Jaume Dulsat, alcalde de Lloret, recorda que “la setmana passada inauguràvem l’Escola d’Hostaleria i ara aquesta nova iniciativa posa en valor en nostre talent local”, a més de dinamitzar el mercat municipal i donar a conèixer la remodelació integral de l’equipament.

Zineb Hattab, fa un temps, a la porta del seu restaurant
La xef lloreretenca Zineb Hattab

Lara Torres, regidora de Comerç, assenyala que la voluntat és “posar en valor els joves xefs i professionals en l’àmbit de la restauració de Lloret que s’estan fent un nom a la gastronomia internacional, dinamitzar el Mercat Municipal, i donar conèixer la remodelació d’aquest, que se’ns dubte farà que sigui un pol de dinamització de Lloret”.

El tret de sortida és aquest dissabte (11:30h) amb el showcooking de Fran Agudo, xef del restaurant Mont Bar de Barcelona. El 4 de març, Melcior Montero, cap de sala del Celler de Can Roca, realitzarà un tast de vins de Lloret. El dia 11 de març tindrà lloc el taller de daiquiris i tapes amb Joan Pau Romaní i Juan López Escalona.

Lara Torres i Jaume Dulsat, amb el cartell de la iniciativa gastronòmica.
Lara Torres i Jaume Dulsat, amb el cartell de la iniciativa gastronòmica.

Qui tanca la programació de luxe, el 8 d’abril, amb un showcooking, és Zineb Hattab, la xef del restaurant KLE, ubicat a Zurich i especialitzat en cuina vegana.

Actualment s’està acabant de redactar el projecte de remodelació del nou mercat municipal de Lloret, amb un pressupost de 2,5 milions d’euros. Finançat amb els Fons europeus Next Generation, pretén esdevenir un nou atractiu comercial i turístic per la població. Es preveu que les obres s’iniciïn al llarg d’aquest any.

cartell gastro
spot_img

El + Vist