18.1 C
Blanes
Gabri Effio, en la seva etapa en el CF Lloret

Gabri Effio serà el readaptador físic de l’East Bengal, equip de la lliga de futbol de la Índia

Fins ara, Gabri Effio era el readaptador del Club de Futbol Lloret, i treballava amb la recuperació de lesions dels jugadors de la base.

Gabri Effio, en la seva etapa en el CF Lloret

Darreres Notícies

El jove lloretenc Gabri Effio ha fitxat per un club de futbol de la primera divisió de la Índia. És l’East Bengal, a Calcuta, on durà a terme funcions de readaptació i preparació física, en la que serà la seva primera gran aventura professional fora de casa.

Ha fitxat, de moment, per una temporada. Serà l’encarregat de vetllar perquè els jugadors del club comptin amb un bon estat de forma. A més, també treballarà amb aquells futbolistes que es recuperin de lesions i necessitin un treball específic.

“La meva vida canviarà bastant, estic molt content de viure aquesta experiència”

Gabri Effio
circo de las estrellas

El lloretenc, fins ara, formava part de l’estructura del Club de Futbol Lloret, com a readaptador físic. Treballava amb els joves jugadors de la base de l’entitat lloretenca, a qui ajudava a recuperar-se de lesions o molèsties físiques abans de tornar amb la resta de companys. Ho va fer, a més, amb molt bones valoracions per part del mateix club i dels familiars. Reconeix que va viure una “gran experiència” i que, ara, el canvi serà molt gran.

“La temporada passada vaig fer de readaptador en el Club de Futbol Lloret, estic molt content de l’experiència que vaig viure”

Gabri Effio

Ara, a l’East Bengal de Calcuta, Gabri Effio, de 24 anys, inicia una nova vida. Pel que fa a l’idioma, el seu domini de l’anglès li facilitarà molt la comunicació i, pel que fa a la cultura el lloretenc reconeix que serà diferent a la de casa, però assegura que està “preparat”.

“Allà, la vida és diferent, pel que fa a la cultura, però estic preparat”

Gabri Effio

Gabri Effio va estudiar Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a la Universitat de Barcelona. Després, durant dos anys, va dur a terme un Màster de readaptació esportiva amb la Reial Federació Espanyola de Futbol i la Universitat Rey Juan Carlos.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist