7.7 C
Lloret de Mar
Acte promocional de Lloret Turisme

Gairebé 400 persones han gaudit de les visites guiades al nucli antic durant l’estiu

Les ha impulsat Lloret Turisme, que aquests dies ofereix sortides de marxa nòrdica, també amb molta afluència.

Acte promocional de Lloret Turisme

Darreres Notícies

385 persones han participat al llarg de l’estiu a les visites guiades al centre històric de Lloret, fetes entre juliol i setembre. Una xifra que Lloret Turisme valora de manera molt positiva, sobretot tenint en compte la poca confiança que tenien alguns sectors en l’organització de visites guiades en plena temporada alta.

En aquest sentit, la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, ha apuntat que les vistes culturals no només interessen al visitant sènior, sinó que agraden a perfils variats. Vist aquest èxit, Keegan assegura que repetiran les visites l’estiu vinent i considera que és important donar a conèixer la destinació al turisme que s’allotja a Lloret.

La mitjana per visita ha estat de setze participants i s’han fet en diferents idiomes: en català i castellà, les han seguit 207 persones, mentre que els recorreguts en francès i anglès han comptat amb 178 participants.

I des de Lloret Turisme també estan satisfets amb el funcionament de les sortides de marxa nòrdica, que es van fer a la primavera i es van reprendre a mitjan setembre. La intenció era acabar-les a mitjans d’aquest mes, però s’han allargat un parell de setmanes donat l’èxit que tenen.

Les sortides es fan els dimecres i els dissabtes i compten amb una desena de persones. El 90% són adults i l’altre 20%, sèniors, de procedències molt variades. D’excursions, se’n fan tres diferents: el camí de ronda nord, el camí de ronda sud i els boscos de Lloret.

D’altra banda, Lloret Turisme, en les dues últimes setmanes, ha fet fins a cinc accions promocionals diferents, destinades al mercat internacional. En concret, ha estat a Girona, en un workshop sobre oferta cultural i esportiva, i també al Buy Catalunya de Barcelona, on es va reunir amb dinou operadors interessats en informació genèrica de Lloret.

També a finals de setembre van venir a Lloret vuit venedors del centre d’atenció telefònica de l’operador Jet2 Holidays i van visitar hotels, van passejar pels jardins i van fer una sortida de marxa nòrdica pels camins de ronda.

I durant l’últim cap de setmana de setembre, van coincidir a Lloret dos grups de periodistes. Uns provenien d’Alemanya i van passar a Lloret 48 hores, que els van permetre conèixer la destinació a fons. L’altre grup de periodistes era irlandès i només va ser a Lloret una nit i un matí. Un temps que es va aprofitar molt, però que, segons la gerent de Lloret Turisme, és insuficient.

En els propers mesos, Lloret Turisme durà a terme moltes accions promocionals; per exemple, a principis de novembre, assistirà, com cada any, a la fira World Travel Market de Londres.

 

spot_img

El + Vist