4.2 C
Lloret de Mar

Gairebé enllestida la restauració de la cúpula de Santa Cristina després que hi caigués un llamp

Falta posar la ceràmica que permetrà que la cúpula presenti l’aspecte que tenia abans de l’impacte del llamp i fer una petita actuació a l'interior de l'ermita.

La cúpula malmesa
La cúpula malmesa

Darreres Notícies

Ja estan pràcticament acabades les obres de restauració de la cúpula de l’ermita de Santa Cristina, que a finals de setembre va quedar malmesa per l’impacte d’un llamp.

servicios profesionales jimenez

L’Obrer Major, Arseni Frigola, explica que la consistència de la cúpula va permetre que aguantés bé el cop i no quedés afectada l’estructura. Així doncs, de seguida es van posar a treballar per arreglar-la i ara només falta una actuació final per posar la ceràmica que permetrà que la cúpula presenti l’aspecte que tenia abans de l’impacte del llamp.

La visió de la cúpula des de baix després que caigués el llamp (Obreria de Santa Cristina)

També faltarà fer uns petits treballs a l’interior de l’ermita per restaurar el guix que va caure, que es preveu que es pugui fer a finals d’octubre.

L’afectació a l’interior de l’ermita (Obreria de Santa Cristina)

Arseni Frigola ha agraït la celeritat de l’empresa Construccions Euros, que va permetre que fins i tot el dia següent ja es pogués celebrar un casament a l’interior de l’ermita.

Pel que fa a la instal•lació elèctrica, que també va quedar afectada, ja s’ha pogut arreglar del tot. El cost total dels treballs de restauració està entre 25.000 i 30.000 euros. Tot i que l’impacte del llamp va ser molt fort, afortunadament no es van haver de lamentar danys personals.

spot_img

El + Vist