19.7 C
Lloret de Mar
Jorge Ivan Gallego

‘Gallego, la leyenda. Vivir o morir’, el llibre que relata l’experiència personal de Jorge Ivan Gallego

El colombià, resident a Lloret, va ser empresonat segons ell injustament i sense proves i ara ho relata en un llibre que vol que es converteixi en una pel·lícula.

Jorge Ivan Gallego

Darreres Notícies

Gallego La Leyenda. Vivir o morir, és el llibre que ha escrit el colombià Jorge Ivan Gallego, resident a Lloret de Mar. L’obra, basada en fets reals, explica la seva pròpia experiència, en primera persona, de totes les dificultats que va haver de passar fa uns anys en els patis de diverses presons colombianes.

Abans que passés tot, Gallego era Policia Nacional a Colòmbia i formava part d’un bloc de recerca de Pablo Escobar. Més tard, però, va recórrer tot el país, fins que un dia va amenaçar uns lladres que li volien robar. Poc després, aquells lladres van aparèixer assassinats.

Un any i mig més tard, Jorge Ivan Gallego va ser condemnat, segons ell, sense cap prova.

“Estic condemnat perquè vaig amenaçar uns lladres a qui vint dies després els van matar. Any i mig després em condemnen, sense proves, a 35 anys”

Jorge Ivan Gallego

Ell mateix ha explicat que va complir 10 anys de condemna, a setze presons colombianes i més de 25 intents de fuga el van convertir en “el rei de les fugues a Colòmbia”. Reconeix que va amenaçar els lladres públicament, però nega rotundament que els matés.

“Jo vaig amenaçar els lladres públicament, no ho nego, però jo no vaig matar a ningú”

Jorge Ivan Gallego

Tal com ha explicat ell mateix, va intentar fugar-se de la presó repetidament, sempre sense èxit, però també sense ferir mai a ningú. Tot el que va viure ho relata en aquest llibre, que espera que algun dia es converteixi en una pel·lícula.

El llibre val 20 euros i es pot comprar contactant amb el mateix autor al telèfon 645 236 587.

spot_img

El + Vist