Dijous, 4 març 2021
10.6 C
Lloret de Mar
Autopusta C-32

La Generalitat i ajuntaments, com el de Lloret, contraris a la suspensió cautelar de les obres de la C-32

Les administracions presentaran recurs de reposició aquesta mateixa setmana.

Autopusta C-32

Darreres Notícies

L’Ajuntament presenta les propostes de millora de la primera línia de Lloret de Mar

El període de votació comença el proper 8 de març.

El CAP de Lloret inicia la vacunació a domicili per a persones amb problemes de mobilitat

La majoria d'usuaris són persones de més de 80 anys, amb un grau elevat de dependència. En el primer dia, han vacunat 18 persones en domicilis.

60 visites als elements del MOLL en l’inici de la campanya de turisme comarcal

L'indret més visitat de Lloret de Mar són els Jardins de Santa Clotilde, amb 44 visites.

Els boscos de Lloret, un dels escenaris del nou anunci d’Estrella Damm

Els boscos de la Punta Garbí i el camí de ronda de Sa Boadella són alguns dels indrets de l'esport publicitari de la popular marca de cerveses.

La Sansi organitza per primera vegada a Lloret un control federat d’atletisme

La cita servirà perquè els atletes federats puguin comprovar en quin estat es troben i millorar les seves marques.

La Generalitat i ajuntaments com el de Lloret i Tordera presentaran recurs contra la suspensió cautelar de la prolongació de l’autopista C-32 entre Blanes i Lloret. D’aquesta manera, les administracions recorren la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que es va conèixer dies enrere, i sobre la qual no hi estan d’acord.

Segons fonts municipals, el recurs de reposició el presentaran aquesta mateixa setmana. Jordi Sais, regidor de l’equip de govern, assenyala que “no estem d’acord en la interlocutòria que aprova la suspensió, com a parts contràries presentarem recurs de reposició aquesta setmana”.

L’Ajuntament defensa la necessitat que l’autopista C-32 arribi fins a Lloret com a solució als problemes de trànsit que hi ha en el territori, entre altres aspectes.

Qui valora de forma oposada, en sentit positiu, la suspensió cautelar de l’inici de les obres és la plataforma Aturem la C-32.

El tribunal ha estimat la petició de setze entitats contràries a la infraestructura que, el setembre del 2016, van interposar un recurs contenciós administratiu contra el projecte i demanaven que, fins que no hi hagi sentència, no s’iniciï la construcció dels treballs. Un dels portaveus de la plataforma, Jordi Palaudelmàs, explica que “demanàvem que no comencin les obres, perquè si comencen, hi ha judici i diu que el projecte no és legal o no està ben fet, el mal ja estaria fet”.

La interlocutòria del TSJC assenyala que hi ha indicis que fan sospitar que el traçat “s’hauria pogut aprovar” sense la declaració d’impacte ambiental obligatòria. A l’espera de la resolució del judici, ara qualsevol moviment en el terreny queda aturat.

Recordem que la plataforma ha estat sempre contrària a l’ampliació de la C-32 pels perjudicis mediambientals que podria suposar.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.