15.2 C
Lloret de Mar

Globasket anuncia que s’allargarà dues setmanes al 2018 i que es concentrarà a Lloret

Aquestes són les novetats de la 3a edició del torneig, que ha superat totes les expectatives, amb més de 3.000 participants.

Pau Ribas, en la xerrada de Globasket
Pau Ribas, en la xerrada de Globasket

Darreres Notícies

Novetats en el torneig Globasket. Després d’una segona edició, en què s’han superat totes les expectatives –amb més de 3.000 participants, de 22 països diferents-, els organitzadors anuncien que al 2018 desdoblaran el torneig. Globasket durarà dues setmanes, enlloc d’una de sola, i ho concentraran tot a Lloret, tant la part d’allotjament com l’esportiva, per evitar desplaçaments fins a Blanes, com ha passat aquesta Setmana Santa.

servicios profesionales jimenez

Josep Ramon Muro, un dels responsables de Globasket, assenyala que així “els desplaçaments es faran a peu, com es va fer en la primera edició, i no hi haurà cap problema”.

Tot i això, la segona edició de Globasket ha deixat un bon regust de boca entre els participants, que a més de jugar a bàsquet van poder assistir a les xerrades de Pau Ribas i Leo Rodríguez, els dos ambaixadors de luxe del torneig.

Un torneig que evidencia que va més enllà de la competició i que té la voluntat de ser “un punt de trobada en què el bàsquet és el fil conductor”. Enguany, dels 22 equips participants, la majoria han estat europeus, però també han vingut d’Argentina i Egipte.

spot_img

El + Vist