24.7 C
Lloret de Mar
Un dels partits d'aquesta Setmana Santa (Globasket)

Globasket haurà portat a Lloret 3.600 persones, amb la participació de 240 equips

Durant la Setmana Santa es va disputar el primer torn del torneig internacional, mentre que aquesta setmana es du a terme el segon.

Un dels partits d'aquesta Setmana Santa (Globasket)

Darreres Notícies

Després d’una Setmana Santa plena de bàsquet a Lloret de Mar, aquesta setmana es disputa el segon torn del Globasket. I és que el torneig internacional segueix amb molta força a Lloret de Mar i aquest any ha portat, entre les dues setmanes, 240 equips, que suposen un total de 3.600 persones, provinents de diferents continents.

Tot i que Lloret de Mar ha estat la principal seu i el punt d’allotjament de la gran majoria de participants, el Globasket ha comptat amb altres seus, que han acollit partits de bàsquet de tots els nivells. Precisament, un dels objectius principals del torneig és que les portes estiguin obertes a tothom, tal com apunta Josep Ramon Muro, responsable de l’organització de Globasket.  

“A Globasket donem cabuda a tothom, perquè hi puguin participar tots aquells clubs que busquen experiències per conèixer i competir amb equips que normalment no es troben a les lligues locals”

Josep Ramon Muro

Josep Ramon Muro ha destacat que han recuperat xifres de participació del 2019, després de tres anys marcats per la pandèmia.

“Ens movem sobre les 3.600 persones, uns 240 grups entre els dos torns; aquest any hem tornat amb xifres del 2019”

Josep Ramon Muro

El segon torn del torneig, que va començar ahir, compta amb 48 equips de 12 països. Això suposa unes 840 persones, entre jugadors i acompanyants. I una altra dada: fins al dijous, es disputaran un total de 144 partits.

spot_img

El + Vist