10.1 C
Lloret de Mar

Gran èxit de participació a la travessia de Lloret a Santa Cristina, amb 165 inscrits

Adrià Luque (GEiEG) i Zoe Werlik (Club Natació Badalona) han estat els guanyadors en les generals masculina i femenina, respectivament.

Els nedadors, preparats per sortir (Club Lloret Aigües Obertes)
Els nedadors, preparats per sortir (Club Lloret Aigües Obertes)

Darreres Notícies

165 inscrits a la travessia nedant de Lloret a Santa Cristina. Ha estat la segona edició i des del Club Lloret Aigües Obertes estan molt contents per l’èxit de participació, que ha crescut molt respecte a l’any passat.

El primer en arribar a la meta ha estat Adrià Luque, del GEIEG, amb 38 minuts i 14 segons, mentre que la noia més ràpida ha estat Zoe Werlik, del Club Natació Badalona, amb 44 minuts i 27 segons.

“Volem destacar el creixement de participants: ha estat un èxit de participació amb 165 inscrits”

Dolors Portavella
Adrià Luque i Zoe Berlig, guanyadors de la travessia (Lloret Aigües Obertes)
Adrià Luque i Zoe Werlik, guanyadors de la travessia (Lloret Aigües Obertes)

La presidenta del club Lloret Aigües Obertes, Dolors Portavella, insisteix en l’èxit de participació que han tingut i, a més, agraeix tot el suport que han rebut.

“Volem agrair la col·laboració i l’ajuda del Catamaran Sensation, del Club Caiac Lloret i dels pàdels, que ens han donat seguretat durant tota la travessa”

Dolors Portavella

A més, també hi han col·laborat l’Ajuntament i diverses empreses.

Els membres del club, a la travessia (Lloret Aigües Obertes)
Els membres del club, a la travessia (Lloret Aigües Obertes)

La travessia s’ha fet aquest matí, amb molt bona mar. Els nedadors s’han concentrat a Santa Cristina, des d’on se’ls ha traslladat fins a Lloret amb el Catamaran Sensation. Mentre que, a l’arribar a Santa Cristina, hi havia un gran arc que marcava la meta i els nedadors han pogut recuperar forces amb fruita i coca de xocolata.

spot_img

El + Vist