7.4 C
Lloret de Mar
Cristina Marquès, als estudis de la ràdio

Gran festa a Lloret per commemorar el Dia internacional de les persones amb discapacitat

El Dia internacional de les persones amb discapacitat és el 3 de desembre, però a la vila se celebrarà dissabte 30 de novembre, per poder captar més públic.

Cristina Marquès, als estudis de la ràdio

Darreres Notícies

Lloret de Mar celebra per primera vegada el Dia internacional de les persones amb discapacitat i ho farà amb una gran festa el proper 30 de novembre, amb el lema Som capaços. La jornada tindrà lloc a la plaça de la Vila i al passeig Verdaguer i comptarà amb un ampli ventall d’activitats.

La idea la va tenir la lloretenca Cristina Marquès, amb la voluntat de conscienciar la població sobre la necessitat de tenir una societat inclusiva. L’Ajuntament de seguida li ha donat suport i s’encarrega de l’organització. El regidor de l’àrea de Diferents Capacitats, Francisco Pastor, explica que l’objectiu és fer un gran esdeveniment.

Així doncs, tot i que el Dia internacional de les persones amb discapacitat és el 3 de desembre, a la vila se celebrarà dissabte 30 de novembre, per poder captar més públic. El regidor afegeix que la intenció és que entre tots ho fem tot per demostrar que tothom és capaç de fer coses ben fetes.

Hi haurà parades d’entitats com Aspronis, Mifas, Pas a Pas i Punt d’Equlibri, que estan vinculades a persones amb diferents capacitats i diversitat funcional i intel·lectual. I a més, s’organitzaran activitats lúdiques com jocs inflables, gegants, un trenet per als més petits, una xocolatada solidària i una gimcana.

Per poder tirar-ho tot endavant, cal la col·laboració de voluntaris. Tothom que estigui interessat en ajudar, ha de contactar amb la secció de Cultura, a l’edifici de Can Saragossa. El telèfon és el 972 36 18 33 i el correu electrònic: festes@lloret.cat.

La recaptació de totes les activitats es destinarà a La Marató de TV3, dedicada aquest any a les malalties minoritàries, les quals la majoria de vegades impliquen algun grau d’incapacitació.

spot_img

El + Vist