30.1 C
Lloret de Mar
Juana Faro i Carlos Maeso

El grup Renacer, de pares que han perdut un fill, fa una trobada a Lloret

Aquest cap de setmana, més d'un centenar de persones participaran a la trobada, que constarà de tallers, xerrades i una visita als jardins de Santa Clotilde.

Juana Faro i Carlos Maeso

Darreres Notícies

Més d’un centenar de persones que lluiten per tirar endavant després de la mort del seu fill participaran en una trobada aquest cap de setmana a Lloret. L’organitza Renacer, una associació sense ànim de lucre on s’apleguen persones que passen pel tràngol d’haver perdut un fill o filla i que comparteixen l’experiència per intentar superar el dol. La lloretenca Juana Faro és una de les membres de Renacer i reconeix que una cosa així de greu mai no se supera, però sí que ajuda molt a tirar endavant conèixer altres persones que passen pel mateix.

A Lloret hi ha un grup que es troba de manera esporàdica i també n’hi ha un a Girona que es reuneix cada quinze dies. A més, cada any s’organitza una trobada d’àmbit estatal, que aquest cop es farà a l’hotel Evenia de Lloret.

Des de demà divendres a la tarda fins diumenge al matí, es faran una sèrie de tallers i xerrades per tractar diverses qüestions, com ara si és convenient utilitzar la paraula superar per parlar de la mort d’un fill, com afecta això a les relacions socials o bé com es pot acomiadar un fill.

Els interessats en conèixer Renacer poden contactar-hi a través del correu electrònic [email protected], o bé assistir a alguna de les activitat que faran al llarg del cap de setmana a Lloret. La trobada arriba a la dotzena edició i inclourà una visita als jardins de Santa Clotilde.

spot_img

El + Vist