16 C
Lloret de Mar

“Hem recuperat l’essència del Clon Festival de Lloret”

Aquest és el balanç positiu que en fa el regidor de Cultura i Festes, Cristian Fernández.

Concert de tribut a Txarango
Concert de tribut a Txarango

Darreres Notícies

Aquest cap de setmana s’ha clausurat al Clon Festival de Lloret de Mar. Un concert dedicat als Mecano ha posat punt i final a la 19a edició, que ha comptat amb tributs a Txarango, Beatles i La Oreja de Van Gogh.

servicios profesionales jimenez

Les seves cançons han sonat els últims dissabtes a la Roca d’en Maig, amb espectacles gratuïts i populars, pensats per a tot tipus de públics.

Concert de tribut a la Oreja de Van Gogh
Concert de tribut a la Oreja de Van Gogh

El regidor de Cultura i Festes, Cristian Fernández, en fa un balanç positiu. Conclou que “hem recuperat l’essència original del Clon, amb els concerts a la Roca d’en Maig, sense restriccions, amb les barraques, amb molta gent ballant o seguint l’espectacle des de la platja”.

El Clon Festival ha sumat fins a 19 edicions a Lloret de Mar, com un certamen de referència que convoca grups de tribut diversos, però que sempre fan espectacles des del respecte i l’admiració. Enguany hem tingut els Músics de Carrer,els Abbey Road, La Reina del Pop i Héroes de la Antártida -molts d’ells, de les rodalies- al Clon..

Segons fonts municipals, l’any que ve s’arribarà a la 20a edició, en què coïncidirà amb la celebració de la Capital de la Cultura Catalana a Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist