16.8 C
Blanes
Focs d'Hermanos Ferrández

Hermanos Ferrández s’encarregarà dels focs del 2017 a Lloret

És la pirotècnia que ha guanyat el concurs de focs artificials de Blanes i, segons el conveni signat fa unes setmanes, dispararà a la Festa Major de Lloret.

Focs d'Hermanos Ferrández

Darreres Notícies

La pirotècnia Hermanos Ferrández, de Múrcia, -que ha disparat aquest dimarts a la Festa Major de ‪Blanes‬- ha guanyat el 46è concurs de focs artificials de la població veïna.

Fruit del conveni signat fa unes setmanes, serà aquesta empresa la que ofereixi el castell de focs artificials que tancarà la festa major de Santa Cristina del 2017 a ‪‎Lloret‬.

circo de las estrellas

L’empresa, que ja va guanyar el 2011, ha aconseguit derrotar per més de 500 punts la tricampiona, l’Accitana Ma Angustias de Granada, que ha quedat classificada en segon lloc. L’espectacle de la pirotècnia murciana va tancar la jornada de dimarts, per Santa Anna, el dia més destacat de la Festa Major de Blanes.

Hermanos Ferrández rebrà 6.000 euros pel primer premi, així com tres contractes més en perspectiva: a banda del de Lloret, també dispararà a les Fires de Sant Narcís de Girona de la tardor i tornarà a participar en el concurs de Blanes.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist