7.3 C
Lloret de Mar

Homenatge a Joan Domènech de l’Agrupació Sardanista Tossenca

Serà el primer dia de l'any, el proper 1 de gener, en el tradicional concert de sardanes de Cap d'Any a Tossa.

Joan Domènech
Joan Domènech

Darreres Notícies

L’Agrupació Sardanista Tossenca organitza un homenatge al lloretenc Joan Domènech, per la seva aportació al món de la cultura. Serà el primer dia de l’any, durant el tradicional concert de sardanes de Cap d’Any.

servicios profesionales jimenez

Un membre de l’agrupació, Francesc Fonalledas, explica que han decidit crear un nou guardó Sa Proa relacionat amb els mèrits culturals. Afegeix que “per unanimitat s’ha decidit atorgar a Joan Domènech per la seva tasca a favor de la cultura i les sardanes”. I per la seva estreta relació amb Tossa, on ha estat pregoner fins a dues vegades i vinculat amb el concurs de pintura ràpida.

cartell concert sardanes Tossa

El mestre, professor universitari i historiador lloretenc Joan Domènech acumula una àmplia trajectòria pedagògica, cívica, cultural i política al servei del país, de la llengua i la identitat catalanes.

Al llarg d’aquest any 2022 ha rebut els premis Ramon Fuster i Sant Roc. El proper 1 de gener hi sumarà el Sa Proa de l’agrupació sardanista de Tossa. Se li atorgarà en el tradicional concert de la Principal de La Bisbal, entre dues sardanes dedicades a ell. Tot plegat serà el primer dia de l’any, a les 17.30h, al cinema Montserrat de Tossa.

spot_img

El + Vist