Dissabte, 16 gener 2021
12 C
Lloret de Mar
La platja gran de Lloret, aquest dijous

ICV-EUiA critica que Lloret no ha tingut col·locats els serveis de platja per Setmana Santa

L'eequip de govern retreu el retard a la Generalitat, en donar els permisos corresponents.

La platja gran de Lloret, aquest dijous

Darreres Notícies

L’esport de Lloret es mobilitza per dir ‘ja n’hi ha prou’ i reivindicar el retorn de la pràctica esportiva

Els assistents han aclamat la tornada a la pràctica esportiva i han protestat pel tracte que està rebent l'esport per part de les administracions.

El Govern deixa sense efecte la convocatòria del 14-F i anuncia les eleccions per al 30 de maig

El govern firma el decret d'ajornament de les eleccions del 14F "perquè ningú hagi de renunciar al dret a vot".

César Martínez agafa el relleu de Joaquim Martín al capdavant de la policia local de Lloret de Mar

El fins ara sotsinspector, de 55 anys, va arribar el 2009 a Lloret procedent de la policia de Granollers.

L’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar inicia la vacunació contra la Covid-19

S’han vacunat un total de 60 pacients i també rebran la primera dosi un total de 55 professionals, entre aquest dijous i divendres.

S’obre el termini per optar als horts de Can Ribalaigua

Els poden demanar únicament les persones empadronades a Lloret i les autoritzacions tenen una vigència de quatre anys.

ICV-EUiA critica que aquesta Setmana Santa no s’han instal·lat els serveis de platges, com hamaques, bars i abalisament, a Lloret de Mar. La formació, a l’oposició, es queixa que és el primer cop en molt de temps que es dóna aquesta mancança a la destinació, i que ha passat enguany en què la Setmana Santa ha omplert de visitants i banyistes Lloret.

Des d’ICV-EUiA, asseguren que els concessionaris dels serveis també s’han queixat. El regidor Miguel Gracia afegeix que dies abans de Setmana Santa encara s’estaven licitant els serveis de platja i atribueix aquest retard a “la incapacitat de l’equip de govern”. Diu que “s’ha anat tard en aquesta licitació, l’equip de govern té responsabilitat i no té projecte de ciutat, per fer la feina del dia a dia tampoc no serveix”.

Des d’ICV-EUiA afegeixen que, a diferència de Lloret, altres destins de la Costa Brava sí que tenen els serveis de platja en funcionament.

Davant d’aquestes critiques, el regidor de Platges, Jordi Orobitg (ERC), ha reconegut que altres anys sí que hi havia els serveis en marxa per Setmana Santa i assenyala que el retard recau en la Generalitat, que no dóna les autoritzacions corresponents.

Això si, Orobitg assegura que aquesta situació els genera “impotència” i que estan pressionant el govern català perquè arribin els permisos, encara que siguin provisionals.

El regidor s’ha defensat també de les critiques d’ICV, que en un comunicat opina que Orobitg pensa més en la feina com a diputat al Parlament que no pas com a regidor de Lloret.

Segons fonts municipals, a banda dels permisos, es treballa per poder posar balises a les platges de Lloret de forma imminent ja que hi ha banyistes i cal garantir la seva seguretat.

- Publicitat -

El + Vist

L’Ajuntament organitza una audiència pública sobre el pressupost del 2021

Serà aquest dijous, 14 de gener, a les 7 de la tarda, en format virtual. A través de la plataforma ZOOM.

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.

Força Lloret demana la retroactivitat en el pagament de les beques menjador

El grup municipal a l’oposició considera que la gestió d’aquestes ajudes no ha estat encertada i assenyala que la convocatòria s’ha fet tard, provocant que els beneficiaris només puguin gaudir-les a partir del mes de febrer.