18.3 C
Lloret de Mar

‘Imatges que inspiren’, dels alumnes de la Immaculada Concepció, està inspirada en Montphoto

La mostra es pot visitar a la Casa de la Cultura fins a finals de gener. Els alumnes de 10 i 11 anys l'han elaborat inspirant-se en les fotografies del concurs.

Darreres Notícies

Què veus? Què penses? Què et preguntes? Són les qüestions que es fan els alumnes de Lloret de Mar, a partir de les imatges del concurs de fotografia de natura Montphoto.

- Publicitat -

Cada nen i nena ha elaborat aquesta rutina de pensament i el resultat és un treball crític i personal. Des d’aquest dilluns, les seves obres formen una exposició que s’ha inaugurat a la Casa de la Cultura. El regidor d’Educació, Francisco Pastor posa de relleu l’esforç que fan.

Els alumnes i responsables de la iniciativa, a la inauguració (NRLL)

En aquest projecte educatiu, que arriba a la tercera edició, els artistes són els alumnes, que tenen 10 i 11 anys.

Una de les alumnes participants és Anna Calatrava, de 5è de Primària a la Immaculada Concepció (NRLL)

Els alumnes treballen les fotografies amb el suport de Xatrac i el projecte permet donar a les fotografies de Montphoto una dimensió pedagògica. És el que destaquen un dels responsables de Xatrac, Santi Escartin, i el president de Montphoto, Paco Membrives.

Els responsables del projecte (NRLL)

Enguany han participat del projecte més de 200 alumnes de les escoles Immaculada Concepció, Àngels Alemany i Pere Torrent. La mostra Imatges que inspiren es pot visitar fins a finals de gener a la Casa de la Cultura.

spot_img

El + Vist