15.4 C
Lloret de Mar

Inaugurat el Som de Mar amb la música de Manel

Els barcelonins han fet posat el públic de peu amb alguns dels seus clàssics, com 'Boomerang', 'El mar', 'Benvolgut' o 'Boy band'.

-

El festival Som de Mar ja ha donat el tret de sortida a la tercera edició amb Manel, que a banda de tocar les cançons del seu últim disc, no han deixat de banda temes clàssics que han fet posar el públic de peu, com Boy Band, Boomerang, El mar o Benvolgut. Això sí, d’una manera versionada i molt canyera.

Els fan de la banda barcelonina, que han cantat i ballat durant tot el concert, han reconegut l’encant que tenen els Jardins de Santa Clotilde.

El concert de Manel al Som de Mar 2022
El concert de Manel al Som de Mar 2022

Som de Mar va néixer el 2020, en plena pandèmia. Aquesta, per tant, és la primera edició que es pot celebrar amb total normalitat i sense restriccions, tal com celebra el director, Carles Gilibets.

“Una edició normal, per fi, sense restriccions, amb un espai al 100% i molt contents de com està rebent la gent el cartell que hem preparat”

Carles Gilibets

Per complementar el concert, hi ha hagut l’espai gastronòmic i dues zones village. Una que obre a tothom des de les sis de la tarda a la zona de Sa Boadella i l’altra, al mirador de dins dels Jardins, on actuen les bandes locals.

L'espai village on actuen les bandes locals
L’espai village on actuen les bandes locals

Una edició en què s’ha buscat fer un salt qualitatiu, segons el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg.

“Un salt qualitatiu molt important, que es reflecteix amb els artistes i amb el propi espai i l’ambientació que fem perquè tothom conegui els Jardins de Santa Clotilde”

Jordi Orobitg

Així doncs, els Jardins de Santa Clotilde s’ompliran de música cada nit fins dissabte 27 d’agost. 

- Publicitat -