31.3 C
Lloret de Mar
El foc actiu, de matinada

Incendi en la bugaderia d’un hotel de Lloret de Mar, sense ferits

Els fets, que han obligat a evacuar 400 persones, han tingut lloc aquesta matinada.

El foc actiu, de matinada

Darreres Notícies

(Vídeo de Paco Moreno)

Incendi aquest matinada, al centre de Lloret de Mar. Ha tingut lloc a l’hotel Sun Beach (antic Esmeralda), situat al carrer del Grau, on no hi ha hagut ferits ni danys personals.

El foc s’ha originat a la bugaderia de l’establiment i ha obligat a evacuar les 400 persones que hi havia en aquests moments. Segons els Bombers, la majoria de clients han sortit al carrer sense problemes, però per motius de seguretat s’han confinat cinc habitacions i algunes persones s’han quedat a la terrassa situada a dalt de tot de l’establiment. Quan han acabat les tasques d’extinció, tothom ha pogut sortir al carrer.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Lluís Llirinós -que s’ha desplaçat al lloc dels fets per fer-ne seguiment- assenyala que “l’hotel estava en plena ocupació, però la clientela ha sortit de manera exemplar i ordenada“. També ha volgut destacar que “no hi ha hagut cap ferit ni intervenció per inhalació de fum”, així com “la molt bona feina per part de tots els serveis d’emergències i seguretat que hi han treballat“.

Els Bombers han rebut l’avís de l’incendi a les 01:27h. A les 02:07h l’han donat per controlat i l’han pogut extingir a les 02:43h.

Com hem dit, no hi ha hagut cap dany a les persones. El foc, però, ha obligat a clausurar la tercera i quarta plantes de l’hotel. La primera i segona ja estan operatives, excepte dues de les habitacions.

Els Bombers han acompanyat els clients que han estat reallotjats a recollir les seves maletes.

El foc d’aquesta matinada ha mobilitzat fins a vuit dotacions dels Bombers, a més de la Policia Local de Lloret, Mossos d’Esquadra i SEM, a més d’altres cossos de seguretat i emergència.

Els fets han obligat a tallar el carrer del Grau i voltants aquesta matinada. Unes vies que s’han obert al trànsit de bon matí.

spot_img

El + Vist