18.1 C
Lloret de Mar
Les pintades, a la nova seu de la regidoria d'Igualtat.

Indignació per les pintades contra la regidoria d’Igualtat

L'Ajuntament -que ha rebut suport de la ciutadania i de les institucions- ha denunciat l'atac a la policia.

Les pintades, a la nova seu de la regidoria d'Igualtat.

Darreres Notícies

Apareixen pintades a la nova seu de la regidoria d’Igualtat, que fan referència a símbols feixistes i a insults. A més, s’ha tapat amb pintura de color negre la placa amb el nom del departament, que dona servei a les dones i al col·lectiu LGTBIQ+.

Des de l’ajuntament es condemnen aquests actes, que ja s’han denunciat a la policia i s’ha demanat una càmera per controlar l’entrada del departament, situat a Es Tint, al carreró de Sant Miquel.

La regidora d’Igualtat, Jennifer Pérez, explica que –davant dels atacs- han rebut mostres de suport de la ciutadania així com de les institucions, tant de la Generalitat com dels Serveis Territorials de Girona.

“Això no ens atura, ens empodera per treballar més fermament”

Jennifer Pérez

Un dels col·lectius que ha condemnat públicament les pintades contra la regidoria és l’associació de dones l’Aurora.

“Rebutgem aquesta mostra d’intolerància”

Conxa Alférez (Aurora)

Els atacs a la regidoria d’Igualtat s’han conegut aquest dimarts. Es dona la casualitat que la nova seu, situada al centre de Lloret, s’havia d’inaugurar dies enrere, però l’acte es va cancel·lar pel mal temps.

Finalment s’ha posposat per després de les festes de Nadal. Allà hi anirà tot el personal de la regidoria d’Igualtat, fins ara, a la Casa de la Cultura.

spot_img

El + Vist