24.3 C
Lloret de Mar
Una edició anterior de la Festa de la Cultura.

Ja es poden descarregar les invitacions de la Festa de la Cultura

El moment més esperat és el Guardó Sa Gavina, que destaca una entitat o persona amb mèrits en l’àmbit de les arts i les lletres.

Una edició anterior de la Festa de la Cultura.

Darreres Notícies

A partir d’aquest dimarts es poden demanar les invitacions al web del Teatre per assistir, demà passat, a la 19a Festa de la Cultura Lloretenca.

És un esdeveniment marcat en el calendari, en què el moment més esperat és el Guardó Sa Gavina, que destaca una entitat o persona amb mèrits en l’àmbit de les arts i les lletres. En anys anteriors, ha anat a parar a les mans de Joan Draper, Montphoto, Angelina Cardona, l’Aurora, Jordi Rocas, Jaume Soliguer i Dolors Clupés.

cartell festa cultura lloretenca

La vetllada, que es duu a terme al Teatre, també reparteix els premis del concurs de literatura de viatges, així com el Joan Llaverias de contes il·lustrats infantils. S’han presentat una 70a de treballs.

Cristian Fernández, regidor de Cultura, anuncia que tenen moltes ganes de celebrar aquesta festa que dona pas a un cap de setmana “intens, des del punt de vista cultural”.

La festa serveix per reconèixer els escriptors de Lloret que en el darrer any han publicat un llibre, així com també algunes persones de la vila per la seva contribució cultural. La Festa de la Cultura Lloretenca es duu a terme aquest dijous, 20 d’abril, a dos quarts de 8 del vespre, al Teatre.

De cara a dissabte, hi ha una novetat, que forma part de la Capital de la Cultura Catalana: el concert de revetlla de Sant Jordi, amb els Electrobacasis. Un espectacle de música moderna, amb joves músics, interpretada per una orquestra de corda juntament amb un DJ a l’escenari. Serà a dos quarts de 10, al pàrquing de la piscina municipal.

Aquest concert dona pas, l’endemà diumenge, a la diada del 23 d’abril. S’esperen una 40a de parades a la Fira del Llibre i de la Rosa, al passeig Verdaguer.

spot_img

El + Vist