10.3 C
Lloret de Mar

Ja es prepara la 6a edició de la Hackató d’El Puntet per al 2 de febrer

Hi participaran una 20a d'estudiants de primer de Batxillerat, que tindran 12 hores per resoldre els reptes plantejats per negocis locals.

Una xerrada per presentar la Hackató (El Puntet)
Una xerrada per presentar la Hackató (El Puntet)

Darreres Notícies

La Hackató del Puntet celebrarà la 6a edició el proper 2 de febrer. La previsió és que hi participin una vintena de joves que estudien Batxillerat en els centres lloretencs, tot i que les inscripcions encara estan obertes.

servicios profesionales jimenez

La regidora de Joventut, Ana García-Castany, remarca que és una activitat molt interessant.

“És una jornada súper important, perquè aquest jovent pot aportar i ells mateixos fan aquesta formació en què aprenen molt”

Ana García-Castany

Recordem que l’activitat proposa a grups d’estudiants de primer de batxillerat que, en el termini de 12 hores, resolguin alguns reptes plantejats per establiments comercials o de restauració del municipi.

Aquests dies s’estan fent xerrades als instituts Rocagrossa i Coll i Rodés i al col·legi Immaculada Concepció per intentar captar alumnes, ja que és una activitat voluntària. Aquesta edició, la Hackató comptarà amb la col·laboració de Josep Lluís Sánchez Brugarola i Josep Maria Miró Pascual, que acompanyaran els joves en tot el procés.

spot_img

El + Vist