11.1 C
Lloret de Mar

Janeth Becerra (La Sansi) guanya la Cursa de la Dona de Barcelona, amb 31.000 participants

Es tracta d'una prova solidària, amb una xifra rècord de dones que van córrer contra el càncer de mama.

Janeth Becerra
Janeth Becerra

Darreres Notícies

Janeth Becerra, fondista de Bolívia afincada a Catalunya que corre amb el club lloretenc La Sansi, ha guanyat la Cursa de la Dona d’aquest any. La prova es va disputar diumenge pels carrers del centre de Barcelona. El president de la Sansi, José Luís Blanco, està molt satisfet amb aquest resultat.

La Cursa de la Dona és una prova solidària, de prop de 8 km, on van participar 31.000 dones de totes les edats, que van córrer contra el càncer de mama. Es tracta d’una xifra rècord a Europa en una prova esportiva per a dones.

La finalitat d’aquesta ‘marea rosa’ -pel color de les samarretes de les participants- ha estat recaptar fons per a la recerca mèdica i per atendre les pacients. Cal afegir que el de mama és un dels càncers que tenen més incidència entre les dones però també dels que presenten l’índex de supervivència més elevat.

José Luís Blanco ha comentat que La Sansi té diverses curses a l’agenda per al mes de desembre: el 3 a Viladecans, el 26 al Masnou, el 31 la Cursa dels Nassos de Barcelona i el 24 col•laborarà amb l’organització de la Cursa de Nadal de Lloret.

spot_img

El + Vist