29.9 C
Lloret de Mar
Jaume Angerri

Jaume Angerri inaugurarà la continuació del Repensa Lloret amb un taller sobre consum

El taller sobre consum a càrrec de Jaume Angerri es farà dijous de la setmana que ve, 11 de febrer, de dos quarts de set de la tarda a dos quarts de nou del vespre, a la sala polivalent de la biblioteca.

Jaume Angerri

Darreres Notícies

Dijous de la setmana que ve ja comença la segona etapa del Repensa Lloret, que és una continuació a la jornada celebrada el 4 de novembre. En aquesta ocasió, però, es planteja un canvi de format i es farà un taller diferent per a cada temàtica.

El primer anirà a càrrec de Jaume Angerri, exdirector general de Comerç de la Generalitat, i que, precisament, oferirà un taller titulat Consum: comerç, oci i serveis. Ell mateix assegura que és un tema molt interessant i important.

Jaume Angerri valora de manera positiva la primera jornada del Repensa Lloret, però reconeix que el format era massa acadèmic i el públic va tenir poc temps per participar. Per això ara s’impulsa la continuació de la iniciativa, que permetrà els assistents donar la seva opinió i fer debat sobre el tema.

El taller sobre consum a càrrec de Jaume Angerri es farà dijous de la setmana que ve, 11 de febrer, de dos quarts de set de la tarda a dos quarts de nou del vespre, a la sala polivalent de la biblioteca. Els interessats han d’apuntar-se a la pàgina web de Repensa Lloret. Les inscripcions estan obertes per a tots els tallers.

- Publicitat -
spot_img

El + Vist

spot_img