Dilluns, 25 gener 2021
6.1 C
Lloret de Mar
Jaume Angerri

Jaume Angerri inaugurarà la continuació del Repensa Lloret amb un taller sobre consum

El taller sobre consum a càrrec de Jaume Angerri es farà dijous de la setmana que ve, 11 de febrer, de dos quarts de set de la tarda a dos quarts de nou del vespre, a la sala polivalent de la biblioteca.

Jaume Angerri

Darreres Notícies

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Dijous de la setmana que ve ja comença la segona etapa del Repensa Lloret, que és una continuació a la jornada celebrada el 4 de novembre. En aquesta ocasió, però, es planteja un canvi de format i es farà un taller diferent per a cada temàtica.

El primer anirà a càrrec de Jaume Angerri, exdirector general de Comerç de la Generalitat, i que, precisament, oferirà un taller titulat Consum: comerç, oci i serveis. Ell mateix assegura que és un tema molt interessant i important.

Jaume Angerri valora de manera positiva la primera jornada del Repensa Lloret, però reconeix que el format era massa acadèmic i el públic va tenir poc temps per participar. Per això ara s’impulsa la continuació de la iniciativa, que permetrà els assistents donar la seva opinió i fer debat sobre el tema.

El taller sobre consum a càrrec de Jaume Angerri es farà dijous de la setmana que ve, 11 de febrer, de dos quarts de set de la tarda a dos quarts de nou del vespre, a la sala polivalent de la biblioteca. Els interessats han d’apuntar-se a la pàgina web de Repensa Lloret. Les inscripcions estan obertes per a tots els tallers.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.