10.2 C
Lloret de Mar
La Policia Local de Lloret, en un control durant el toc de queda, del passat novembre del 2020.

Jaume Dulsat: “no és el moment de fer un toc de queda” a Lloret

L'alcalde demana “no defallir a la població” i anuncia noves maratons de vacunacions imminents a Lloret.

La Policia Local de Lloret, en un control durant el toc de queda, del passat novembre del 2020.

Darreres Notícies

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, es mostra contrari a l’aplicació d’un nou toc de queda, arran de l’anunci de la Generalitat de fer complir aquesta mesura en els municipis amb més casos de Covid.

Dulsat diu que, davant les noves mesures anunciades, reforçaran els serveis de nit per controlar que no hi hagi aglomeracions al carrer un cop tanquin els bars i que avançaran l’hora en què remullaven la platja principal. “Fa anys que ho fem i adequarem l’horari perquè la gent no s’hi concentri”, afirma.

control policia local toc de queda
Control durant el toc de queda, del passat mes de novembre, a la riera.

Amb aquestes mesures, creu que podran “controlar la situació”, tot i que admet que és un “repte“. “Quan teníem l’oci nocturn obert era una manera de tenir la gent més ordenada. En el moment en què tot es para, aquesta preocupació es trasllada a l’administració local“, afegeix Dulsat.

Pel que fa a la situació actual d’augment de positius de coronavirus arreu de Catalunya, l’alcalde de Lloret assenyala que “ara, que estem en plena temporada, estem pagant la laxitud” de la desescalada de finals de juny.

Fotografia de la vacunació d'aquest dimecres
Fotografia de la vacunació d’aquest dimecres

Jaume Dulsat demana “no defallir a la població, a més de contenció i distància social” i anuncia noves maratons de vacunacions imminents a Lloret.

spot_img

El + Vist