12.5 C
Lloret de Mar

Jaume Dulsat obre el tercer debat virtual de la Taula Gironina de Turisme

La webinar, amb les places exhaurides, se centra en l'impacte de la COVID-19 en l'oferta de lleure i turisme actiu.

Jaume Dulsat, en una entrevista a la ràdio, abans del confinament
Jaume Dulsat, en una entrevista a la ràdio, abans del confinament

Darreres Notícies

Jaume Dulsat, alcalde de Lloret i vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, obre aquest dijous el debat virtual que organitza la Taula Gironina de Turisme. Aquesta tercera webinar se centra en l’impacte de la COVID-19 en l’oferta de les activitats de lleure i turisme actiu, ja siguin aquàtiques, esportives o bé sobre els guies turístics.

El president de la Taula Gironina de Turisme, el lloretenc Jordi Martí, destaca que la voluntat d’aquestes trobades és copsar l’afectació del coronavirus en el sector, ja sigui des del punt de vista de l’allotjament, els efectes econòmics o bé l’oferta de lleure del territori.

La taula rodona comptarà amb un parell de xerrades. Aniran a càrrec del meteoròleg Alfred Rodríguez Picó, i de Jimmy Pons, expert en innovació turística. La trobada online la clausurarà Octavi Bono, Director General de Turisme.

La tercera webinar de la Taula Gironina de Turisme ja té les 500 places exhaurides, com les altres dues. Començarà a les 12 hores d’aquest dijous, 23 d’abril. Les persones inscrites podran seguir l’esdeveniment a través de la plataforma Zoom. A més, també s’emetrà en directe a Youtube. En els dos casos es pot participar via xat.

Alguns dels participants de la segona webinar, centrada en els efectes econòmics.

La Taula Gironina de Turisme decidirà avui si dona continuïtat en aquests debats virtuals, donada l’elevada acceptació que tenen.

spot_img

El + Vist