Dimarts, 2 març 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Molist, agraïnt el premi G!, el passat dijous

Jaume Dulsat: “la trajectòria de Molist i Evenia Hotels és un exemple a seguir”

El reconeixement a Josep Maria Molist, amb el premi G!, va ser proposat per l'Ajuntament de Lloret.

Molist, agraïnt el premi G!, el passat dijous

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

“La trajectòria de Josep Maria Molist i de la cadena hotelera Evenia és un exemple a seguir”. Tant per un destí com Lloret com per al sector i el conjunt de Catalunya. Amb aquesta explicació, l‘alcalde Dulsat argumenta el premi a Molist a la seva trajectòria professional per part del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, el passat dijous. Un guardó que va ser proposat pel mateix Ajuntament de Lloret.

El mateix Molist s’ha mostrat honorat de rebre aquest premi, que reconeix tota una trajectòria vital i la feina feta des dels anys ’60 a Lloret. Un recorregut que ja va començar el seu pare, segons ha explicat a Nova Ràdio Lloret.

Josep Maria Molist està vinculat empresarialment a Lloret des del 1965. És enginyer industrial, historiador, té un màster en gestió gerencial i també ha estat director adjunt de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Politècnica de Barcelona, on va ser professor. Va ser cofundador, director i president de l’Escola IPSI, escola d’ensenyament mitjà de Barcelona.

Actualment, presideix la Mesa Empresarial de Lloret de Mar i és el fundador i president d’Evenia Hotels. També està al capdavant de l’agència de viatges Evenia Travel Service, amb seu a Lloret.

El seu grup hoteler té 15 establiments repartits a la destinació, a Salou, Calafell, Barcelona, el Pirineu aragonès, Andorra, Roquetas de Mar (Almeria), Madrid, Portugal i Panamà. Els seus establiments a Lloret formen un complex turístic, l’Evenia Olympic Resort, format per quatre hotels, un Palau de Congressos i un centre de salut amb spa i fitness.

Durant la seva carrera professional, Molist ha estat en altres sectors com el dels transports, amb Autocars Molist, o en activitats de consultoria de gestió empresarial.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica