8.3 C
Lloret de Mar

Jéssica Albiach: “en Frederic Guich és una persona compromesa que defensa una vida millor per als lloretencs”

La presidenta del grup parlamentari ha vingut aquest dimecres a presentar el cap de llista de Lloret en Comú Podem a les eleccions municipals.

-

Jéssica Albiach ha vingut aquest dimecres a la vila per presentar el candidat de Lloret en Comú Podem, Frederich Guich, a les eleccions municipals d’aquest 2023.

Amb la sala polivalent de la Biblioteca plena de militants, sindicalistes, regidors i alcaldables del territori, la presidenta del grup parlamentari ha dit que la veritable alternativa a Junts i ERC no és el PSC, sinó els comuns. De Frederich Guich, ha destacat el seu tarannà com a “activista i persona compromesa que defensa una vida millor per als lloretencs”.

Tant Albiach com Guich han destacat la lluita contra la prolongació de l’autopista fins a Lloret així com propostes a favor de l’habitatge, les energies renovables i més atenció primària.

L’alcaldable, amb tota una vida dedicada al turisme, diu que es presenta perquè Lloret torni a ser un referent a Catalunya i motiu d’orgull per als veïns.

Ja s’ha confirmat que la regidora Stella Gonzalez serà la numero 2 de la llista de Lloret en Comú Podem.

Lloret de Mar treballa per atraure turisme irlandès

Els representants de la destinació han participat en una fira de Dublin per captar un perfil de "client fidel i familiar".

La tasca decisiva del copilot en un ral·li com el de Lloret de Mar

El lloretenc Igor Díez, tot un veterà, farà de parella esportiva d'Albert Llagostera, a bord d'un Citroën Saxo.

L’aparcament de la plaça Pere Torrent es tanca per unes obres de pintura i il·luminació

Els vehicles de rotació no hi poden aparcar mentre durin els treballs, que s’allargaran entre 4 i 5 setmanes, però sí que hi accedeixen abonats i concessionaris.
- Publicitat -