21.6 C
Lloret de Mar

Joan Domènech, emocionat amb el premi Recercat 2023

L’Institut Ramon Muntaner ha posat en valor la seva dilatada trajectòria en l’àmbit de la investigació i difusió culturals aquest dissabte al Teatre de Lloret.

-

L’historiador Joan Domènech ha estat distingit amb el premi Recercat 2023. L’Institut Ramon Muntaner ha posat en valor la seva dilatada trajectòria en l’àmbit de la investigació i difusió culturals en un acte que ha tingut lloc, aquest dissabte al migdia, al Teatre de Lloret. Visiblement emocionat, el lloretenc s’ha mostrat molt agraït per aquest reconeixement.

El guardó l’ha rebut a mans del Conseller de Recerca i Universitat, Joaquim Nadal, qui ha destacat la labor ingent de Joan Domènech.

Lloret ha estat l’escenari, aquest cap de setmana, de la 19a edició del Recercat. A la plaça Pere Torrent s’ha instal·lat una carpa amb una exposició de projectes realitzats pels centres d’estudis de tot el territori de parla catalana. El servei d’arxiu municipal també ha contribuït en les tasques d’organització de l’esdeveniment. La regidora de l’equipament és Ana Garcia-Castany.

Les jornades del Recercat s’han complementat amb taules rodones, espectacles musicals i una visita guiada nocturna al cementiri modernista.

200 atletes catalans, aquest diumenge a les pistes de Lloret

Hi haurà proves de velocitat, llançament de pes, fons i una cursa de relleus de 4x100 metres.

Lloret acull la cloenda del Bàsquet Català, amb 1.000 jugadors

El torneig, que començarà aquest dissabte i s’allarga fins al diumenge a la tarda, es disputarà als tres pavellons i pistes exteriors.

El Museu del Mar i el cementiri ofereixen visites guiades per la Fira dels ‘Americanos’

El regidor en funcions, Xavi Flores, dona conèixer la xifra de 5.000 carnets del MOLL creats des del 2020 fins ara.
- Publicitat -