5.5 C
Lloret de Mar

Joc de pistes per al públic familiar, al poblat ibèric del Turó Rodó

Es fa cada diumenge (11 hores). L'activitat està adreçada a infants a partir de 6 anys, que han d'anar acompanyats d'un adult.

Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat

Darreres Notícies

Proposta cultural, lúdica i educativa per als infants a partir dels sis anys. Es tracta d’un joc de pistes al jaciment ibèric del Turó Rodó, que es titula La maledicció dels Déus.

servicios profesionales jimenez

L’organitza Patrimoni Cultural i la directora del departament, Anna Fuentes, assegura que és una activitat molt divertida, que permetrà als petits aprendre coses sobre els ibers.

Una arqueòloga acompanyarà els participants i els ensenyarà els diferents espais del poblat, a banda de la reproducció d’una casa que mostra com vivien els ibers. Els participants hauran de trobar la figura d’una deessa abans que els Déus no enviïn un seguit de malediccions als habitants de Lloret. L’activitat està adreçada a nens i nenes a partir de 6 anys, que han d’anar acompanyats d’un adult. El preu és de 3 euros, però només paguen els majors de 12 anys.

La visita havia de començar diumenge passat, però la manca d’inscrits va obligar a suspendre l’activitat. Així doncs, els organitzadors esperen poder fer-la aquest diumenge. Els interessats, es poden inscriure al Museu del Mar o al web de Patrimoni.

S’oferirà cada diumenge, a les onze del matí, fins al 14 d’octubre, excepte el dia 7.

spot_img

El + Vist