8 C
Lloret de Mar

Jordi Urresti s’ha adaptat molt bé a la Universitat de Califòrnia

Recordem que el lloretenc, amb qui hem parlat avui, va marxar a principis d'any per seguir la seva investigació sobre l'autisme i l'esquizofrènia.

Jordi Urresti
Jordi Urresti

Darreres Notícies

El lloretenc Jordi Urresti segueix la seva investigació a la Universitat de Califòrnia de San Diego. Avui a la ràdio hem parlat amb ell i ens ha explicat que des de principis d’any que va marxar pràcticament només ha pogut posar-se al dia de tot el que fa referència a l’autisme i l’esquizofrènia, que és el que centra el seu treball.

servicios profesionales jimenez

Tot i que recomana al cent per cent el fet de marxar a l’estranger per motius laborals, com ha estat el seu cas, reconeix que el dia a dia no és més fàcil que quedar-se a casa.

El lloretenc va començar la investigació sobre l’autisme i l’esquizofrènia a l’Hospital de la Vall d’Hebrón; ara pretén explorar els factors genètics d’aquestes malalties psiquiàtriques. De la Universitat de Califòrnia, Urresti n’està molt content.

L’estada és, de mínim, tres anys, així que per ara no es planteja quan tornarà a Catalunya, tot i que confia en què un dia o altre ho farà. Des de l’altra banda de l’oceà, el que més troba a faltar són el fuet, el pernil i la família.

A la ràdio també vam parlar amb Jordi Urresti abans que marxés i la notícia ha estat una de les més consultades, amb 4.400 visites a la pàgina web de Nova Ràdio Lloret i més de 12.000 visualitzacions a les xarxes socials de l’emissora.

spot_img

El + Vist