23.1 C
Lloret de Mar

Jordi Vizcaíno, nou entrenador de l’equip femení de La Penya

El lloretenc ja treballa amb el Club Bàsquet Badalona, en una nova etapa a les banquetes, després d'estar 4 anys a Mataró.

El lloretenc, entrenant les noies de la Penya (Club Joventut Badalona).
El lloretenc, entrenant les noies de la Penya (Club Joventut Badalona).

Darreres Notícies

Jordi Vizcaino és el nou entrenador de l’equip femení del Club Bàsquet Badalona, conegut popularment com La Penya. El lloretenc ja hi treballa des de fa un parell de setmanes, en una nova etapa a les banquetes, després d’una experiència de quatre anys a Mataró.

El nou tècnic de la Penya destaca que ha rebut aquesta oportunitat amb “molta il·lusió”. A més, reconeix que entrenar en un club d’aquesta importància sempre ha estat un objectiu des dels seus inicis a les banquetes.

Vizcaíno, entrenant les noies de la Penya (Club Joventut Badalona)

Jordi Vizcaino explica que el Club Bàsquet Badalona és una entitat “molt professionalitzada” en totes les seves àrees. Això permet que només hagi de dedicar els seus esforços “a entrenar”.

Vizcaíno, entrenant les noies de la Penya (Club Joventut Badalona)

Aquest cap de setmana, l’equip va aconseguir superar l’Horta, a domicili, per un marcador de 49-59.

Tot i que en un inici l’objectiu era la permanència, ara se centren en poder classificar-se entre els nou primers i accedir a la fase d’ascens. De fet, ara mateix són novens, amb 29 punts.

“Quan vaig arribar, l’objectiu era salvar la categoria, ara ens plantegem entrar a la fase d’ascens”

Jordi Vizcaíno

Jordi Vizcaino ha arribat a la Penya després d’una etapa de quatre anys a Mataró. Abans, havia estat vuit temporades en el Femení Sant Adrià.

spot_img

El + Vist