7.3 C
Lloret de Mar

Jornada de crossfit solidària amb la campanya de reis de la Creu Roja

L'organitza 77 Feet el dia de Sant Esteve i està oberta a tothom que porti una joguina nova, que no sigui bèl·lica ni sexista.

Fent un burpee (77 Feet Lloret)
Fent un burpee (77 Feet Lloret)

Darreres Notícies

El gimnàs 77 Feet organitza per la diada de Sant Esteve una jornada solidària de crossfit a Lloret de Mar. L’objectiu principal és, d’una banda, recollir joguines per a la campanya de reis de la Creu Roja i, d’altra banda, promoure un Nadal saludable.

servicios profesionales jimenez

Eduard Garriga, responsable de 77 Feet, explica que no serà un entrenament de crossfit en si, sinó que la prova consistirà en fer voltes a les pistes d’atletisme combinades amb burpees, que és un exercici de resistència cardiovascular que involucra l’ús de tot el cos. L’entrenament que proposen, per tant, és apte per a tothom que tingui un mínim de preparació física.

“S’acaben acumulant més de 300 burpees i 8 quilòmetres corrent: una persona moderadament en forma pot tardar entre 40 minuts i 1 hora”

Eduard Garriga

Tots els participants hauran de portar una joguina nova, que no sigui bèl·lica ni sexista. Però a banda de tenir una finalitat solidària, la iniciativa busca promoure l’exercici enmig d’unes festes farcides d’àpats copiosos.

“Forma part d’una campanya que li hem dit ‘Menja’t els torrons’, que vol promoure un Nadal saludable i, a més, té el handicap de la solidaritat”

Eduard Garriga

Tot i que l’activitat està pensada per als socis del gimnàs, hi pot participar tothom que vulgui i tingui ganes de passar-ho bé fent esport, sense cap finalitat competitiva. L’únic requisit, això sí, és portar una joguina per a la campanya de la Creu Roja.

“Està pensat per als socis, però qui vulgui vindre està més que convidat i, si funciona, l’any que ve podríem promoure-ho com una activitat més proposada des de l’Ajuntament de Lloret”

Eduard Garriga

L’entrenament es farà dilluns que ve, 26 de desembre, a les nou del matí, a les Pistes d’Atletisme.

spot_img

El + Vist