16 C
Lloret de Mar
Juan José Parra a 'Amb Veu Pròpia'

Juan José Parra, que va viure al carrer, troba feina gràcies a una entrevista a la ràdio

Al programa 'Amb Veu Pròpia' ens va explicar que va viure quatre mesos al carrer i, gràcies al departament de Benestar i Família, va trobar un sostre. Ara, amb la feina, ha aconseguit un pis de lloguer.

Juan José Parra a 'Amb Veu Pròpia'

Darreres Notícies

Josep Pérez, veí de Lloret, denuncia que pateix homofòbia de manera reiterada

Fa 20 anys que conviu amb el mateix home, amb qui està casat, i assegura que fins ara no havien tingut mai cap problema. Des de fa uns anys, però, té uns veïns que l'agredeixen per la seva condició sexual.

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.

‘Compra responsable, compra sostenible’ per commemorar la Setmana Internacional dels Mercats

La Xarxa de mercats sedentaris, entre els quals hi ha el de Lloret, organitza un any més la campanya 'Estimo el meu mercat' centrada en la compra sostenible i de proximitat.

L’alumnat dels cursos municipals exposa els seus treballs fets telemàticament durant la pandèmia

Són els alumnes del Casal Municipal de la Gent Gran i dels Centres Cívics, que inauguren l'exposició demà i es podrà visitar fins al 28 de maig, a la Casa de la Cultura.

El lloretenc José García és el conserge a ‘Moebius’, la nova sèrie de TV3

El thriller psicològic, protagonitzar per Aida Oset i dirigit per Eduard Cortés, s'estrena aquesta nit, a les 22.05, amb un doble episodi.

Fa uns mesos al programa Amb Veu Pròpia de la ràdio vam entrevistar dos homes de Lloret que havien viscut un temps al carrer. En el moment de l’entrevista, seguien sense feina, però ja havien trobat un sostre on viure gràcies a l’ajuda del departament de Benestar i Família de l’Ajuntament.

Avui recuperem una d’aquestes històries: la d’en Juan José Parra. I ho fem perquè, gràcies al programa, pocs dies després va contactar amb ell -a través de la ràdio- el també lloretenc Carles Fornés. També és lloretenc, coneixia en Juanjo i va voler donar-li feina a la seva empresa.

Segons Carles Fornés, Juan José Parra va mostrar una actitud molt positiva des del primer moment i tots dos estan molt satisfets amb l’experiència.

“Des del primer moment ens vam entendre, sempre s’ha mostrat positiu, col·laborador i disposat a donar un cop de mà als companys”

Carles Fornés

Recordem com Juan José Parra ens explicava, a Amb Veu Pròpia, com va acabar vivint al carrer.

Quatre mesos que van ser durs, per haver de fer front a condicions meteorològiques adverses i també per haver de rebre insults i, fins i tot, agressions.

Juan José Parra creu que mai ningú no s’imagina que pot arribar a viure al carrer, però que en realitat la línia és molt fina.

Ara, gràcies a aquella entrevista, ha aconseguit trobar feina a l’empresa Carles Fornés Reforma, amb seu a Sabadell, on fa de manobre.

- Publicitat -

El + Vist

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.