2.3 C
Lloret de Mar

Juan José Parra, que va viure al carrer, troba feina gràcies a una entrevista a la ràdio

Al programa 'Amb Veu Pròpia' ens va explicar que va viure quatre mesos al carrer i, gràcies al departament de Benestar i Família, va trobar un sostre. Ara, amb la feina, ha aconseguit un pis de lloguer.

Juan José Parra a 'Amb Veu Pròpia'
Juan José Parra a 'Amb Veu Pròpia'

Darreres Notícies

Fa uns mesos al programa Amb Veu Pròpia de la ràdio vam entrevistar dos homes de Lloret que havien viscut un temps al carrer. En el moment de l’entrevista, seguien sense feina, però ja havien trobat un sostre on viure gràcies a l’ajuda del departament de Benestar i Família de l’Ajuntament.

servicios profesionales jimenez

Avui recuperem una d’aquestes històries: la d’en Juan José Parra. I ho fem perquè, gràcies al programa, pocs dies després va contactar amb ell -a través de la ràdio- el també lloretenc Carles Fornés. També és lloretenc, coneixia en Juanjo i va voler donar-li feina a la seva empresa.

Segons Carles Fornés, Juan José Parra va mostrar una actitud molt positiva des del primer moment i tots dos estan molt satisfets amb l’experiència.

“Des del primer moment ens vam entendre, sempre s’ha mostrat positiu, col·laborador i disposat a donar un cop de mà als companys”

Carles Fornés

Recordem com Juan José Parra ens explicava, a Amb Veu Pròpia, com va acabar vivint al carrer.

Quatre mesos que van ser durs, per haver de fer front a condicions meteorològiques adverses i també per haver de rebre insults i, fins i tot, agressions.

Juan José Parra creu que mai ningú no s’imagina que pot arribar a viure al carrer, però que en realitat la línia és molt fina.

Ara, gràcies a aquella entrevista, ha aconseguit trobar feina a l’empresa Carles Fornés Reforma, amb seu a Sabadell, on fa de manobre.

spot_img

El + Vist