26.2 C
Lloret de Mar
Recollint taps ahir, a Tordera (Junts contra l'AME)

Junts contra l’AME amplia els punts de recollida de taps de plàstic

L'entitat segueix reciclant els taps a canvi de diners que entrega a l'Hospital Sant Joan de Déu per investigar sobre l'AME.

Recollint taps ahir, a Tordera (Junts contra l'AME)

Darreres Notícies

L’associació Junts contra l’AME segueix recollint taps de plàstic solidaris. Des del 2017, l’entitat ha recollit un total de 12.000 quilos de taps, que han representat una aportació de 2.000 euros.

Per qui vulgui col·laborar amb la iniciativa, hi ha diferents punts de recollida, que ara s’han ampliat. Estan repartits entre Lloret, Blanes, Palafolls, Girona, Caldes de Malavella, Llagostera, Maçanet de la Selva i Vic, entre altres.

Els punts de recollida de taps (Junts contra l’AME)

Junts contra l’AME porta a reciclar els taps que recull a canvi d’una quantitat econòmica que es destina a l’hospital Sant Joan de Déu per a la investigació de l’Atròfia Muscular Espinal, una malaltia que afecta als nadons.

El portaveu i fundador de Junts contra l’AME, Pipo Molina, recorda que en l’actualitat, l’AME no té cura ni tractament i l’esperança de vida no supera els dos anys. Tot i així, les investigacions avancen i la qualitat de vida dels nadons malalts ha millorat en els últims anys.

Els taps entregats (Junts contra l’AME)

La pandèmia ha afectat l’entitat, que no ha pogut dur a terme els esdeveniments benèfics que sol organitzar cada any, com la gran festa al Sunddance. Tot i així, segueix amb la recollida de taps solidària i espera poder tornar a organitzar esdeveniments aviat, tan bon punt la situació de pandèmia ho permeti.

spot_img

El + Vist