22.4 C
Lloret de Mar
L'entrega de diners a Sant Joan de Déu

Junts contra l’AME entrega 12.000 euros a l’hospital Sant Joan de Déu per investigar la malaltia

L'associació lloretenca, en prop de quatre anys, ha entregat fins a 77.000 euros al centre hospitalari per la lluita contra l'Atròfia Muscular Espinal (AME).

L'entrega de diners a Sant Joan de Déu

Darreres Notícies

Junts contra l’AME, l’associació lloretenca que lluita contra l’Atròfia Muscular Espinal, ha donat 12.000 euros a l’hospital de Sant Joan de Déu a fi de poder investigar aquesta malaltia, per ara, incurable. Els diners els ha recollit l’entitat, sense ànim de lucre, en diferents esdeveniments solidaris que s’han organitzat durant aquest 2018, tal com relata el portaveu de l’entitat, Pipo Molina.

Junts Contra l’AME al Carnaval del 2018

L’associació Junts contra l’AME ha aportat fins a 77.000 euros en prop de 4 anys a Sant Joan de Déu. Aquesta contribució ajuda que, de mica en mica, es vagin aconseguint progressos en la lluita contra la malaltia.

L’objectiu de Junts Contra l’AME, precisament, és ajudar les persones que passen pel que van passar en Pipo i la seva dona fa uns anys. I és que el 2014, la família Molina va tenir un nen presumiblement sa, però al cap d’uns mesos van descobrir que patia una malaltia crònica amb molt mal pronòstic.

Cartell de la sortida a Port Aventura

El gener del 2015, moria el petit Aran, però els seus pares no van voler deixar la lluita per intentar evitar que altres famílies passessin pel que van passar ells i el seu fill. Més de tres anys després, segueixen amb la mateixa empenta i agraeixen la col·laboració de tota la gent que els ajuda.

La propera activitat que tenen a l’agenda és una sortida a Port Aventura per Halloween, en què una part dels beneficis aniran per la causa. L’organitza l’agència Noemí Romero de Blanes.

spot_img

El + Vist