26.4 C
Lloret de Mar
Dulsat, votant a les últimes municipals

Junts per Lloret aposta per repetir el tripartit de govern amb el PSC i ERC

Junts per Lloret va obtenir a les eleccions 700 vots més que la segona candidatura, la del PSC, i considera que les urnes demanen una entesa entre ells.

Dulsat, votant a les últimes municipals

Darreres Notícies

Jaume Dulsat, cap de la llista més votada, Junts per Lloret, afirma que treballen per reeditar el tripartit que hi ha hagut en aquest mandat amb el PSC i ERC, amb la mirada posada en el ple de constitució d’aquest dissabte.

Jaume Dulsat considera que s’ha de respectar la llista més votada, que és la seva. Junts per Lloret va obtenir a les eleccions 700 vots més que la segona candidatura, la del PSC. I considera que les urnes demanen una entesa entre ells.

El futur pacte de govern es començarà a decidir en el ple de constitució d’aquest dissabte. Els 21 regidors escollits prendran possessió del càrrec i en una única votació escolliran el futur alcalde. Ho serà qui obtingui majoria absoluta, és a dir, un mínim d’onze vots. En cas que no l’assoleixi ningú, serà proclamat batlle el cap de la llista més votada, que és Jaume Dulsat, de Junts per Lloret.

Atenció perquè la sessió ha canviat de lloc i hora. Es farà al teatre municipal, a partir de dos quarts de dotze del migdia. Les portes s’obriran una estona abans i es permetrà l’accés fins a completar l’aforament.

Nova Ràdio Lloret oferirà el ple de constitució en directe per ràdio, Internet i Facebook Live.

spot_img

El + Vist