26.9 C
Lloret de Mar
Jaume Dulsat i Jordi Sais

Junts per Lloret proposa ampliar el nombre d’informadors cívics i d’efectius de la Policia Local

La formació remarca que en els últims 4 anys no s’han produït incidents destacats a l'avinguda Just Marlès, però considera que cal seguir treballant per millorar la seguretat.

Jaume Dulsat i Jordi Sais

Darreres Notícies

Junts per Lloret ha exposat aquest matí les seves propostes en matèria de seguretat i ordre públic. La formació proposa ampliar el nombre d’informadors cívics, per tal que puguin estar presents a les zones comercials. A més, també es vol ampliar el nombre d’efectius de la Policia Local durant el període de maig a octubre.

Ho ha exposat el número 4 de la candidatura, Jordi Sais, que ha volgut remarcar que en els últims quatre anys no s’han produït incidents destacats a l’avinguda Just Marlès. Tot i així consideren que cal seguir treballant per millorar la seguretat a la vila.

D’altra banda, Junts per Lloret ha presentat la plataforma Sumamos por Lloret, integrada per més d’una quinzena de persones dels diferents barris i urbanitzacions del municipi, que donen suport a la candidatura encapçalada per Jaume Dulsat. Luis Fandiño, membre de col•lectiu, remarca que és una persona que s’ha implicat en el poble i ha ajudat els veïns a tenir una qualitat de vida millor, entre altres coses.

Presentació de ‘Sumamos per Lloret’ (NRLL)

L’acte, que s’ha dut a terme aquest dissabte al matí al barri del Rieral, ha finalitzat amb una breu intervenció del cap de llista de la formació en què ha agraït l’escalf per part de tots els assistents.

spot_img

El + Vist