10.5 C
Lloret de Mar

Junts per Lloret proposa “recompensar el col·lectiu de la gent gran per tot el que ha fet pel municipi”

En una trobada multitudinària al Casal Municipal de la Gent Gran, la candidatura ha presentat l'avantprojecte de la nova residència i centre de dia.

Els candidats al Casal Municipal de la Gent Gran
Els candidats al Casal Municipal de la Gent Gran

Darreres Notícies

“Recompensar el col·lectiu de la gent gran de Lloret per tot el que ha fet pel municipi”. Són declaracions d’Albert Robert, número 2 de la candidatura Junts per Lloret i actual regidor del Casal Municipal.

servicios profesionales jimenez

Prova d’això, el partit ha presentat l‘avantprojecte de la nova residència i centre de dia que donarà servei, gairebé, per a 250 persones.

El cap de llista, Jaume Dulsat, ha remarcat que “la construcció del nou equipament és una necessitat i, per aquest motiu, l’actual equip de govern ja ha assentat les bases per fer-lo realitat al llarg de la pròxima legislatura”.

El centre sociosanitari disposarà de prop de 120 habitacions residencials i ocuparà més de 9 mil metres quadrats de superfície construïda al barri del Rieral.

Per la seva part, Albert Robert ha manifestat que, si renoven la confiança dels electors, “continuaran apostant pel Casal Municipal de la Gent Gran, que considera que és un referent a la demarcació”.

La formació ha dut a terme Casal de la Gent Gran, enmig d’una gran expectació.

spot_img

El + Vist