12.9 C
Lloret de Mar

Junts treballarà per construir una base sòlida a Lloret de Mar

Construir una base sòlida a Lloret de Mar per poder treballar per al municipi i per a la independència de Catalunya. Aquesta és la voluntat de Romà Codina, coordinador de la nova agrupació de Junts a la vila. L’exalcalde ha estat escollit amb un suport ampli dels afiliats, que en un mes i escaig sumen […]

Darreres Notícies

Construir una base sòlida a Lloret de Mar per poder treballar per al municipi i per a la independència de Catalunya. Aquesta és la voluntat de Romà Codina, coordinador de la nova agrupació de Junts a la vila.

servicios profesionales jimenez

L’exalcalde ha estat escollit amb un suport ampli dels afiliats, que en un mes i escaig sumen més d’una vintena de persones. Tot i que el partit té previst presentar-se a les eleccions municipals del 2023, Codina insisteix en què encara és aviat i ara la feina és fer una bona base.

A títol personal, Romà Codina està molt agraït i engrescat amb el nou càrrec.

“Molt content que hagin confiat en mi, agraït i encoratjat en aquesta nova etapa que tindrà un futur important”

Romà Codina

Un dels punts forts del nou partit, segons el coordinador, és que s’hi han afiliat moltes persones que mai abans no havien estat vinculades amb cap partit polític.

“Veus que la gent creu amb aquest projecte i que pot ser un projecte sòlid, i això ens anima a tots”

Romà Codina

Romà Codina ha deixat clar que la nova agrupació de Junts no té res a veure amb Junts per Lloret, que és la formació que hi ha ara mateix al govern local i que es va vincular, a les últimes eleccions, amb el PDeCAT.

En aquest sentit, Codina lamenta que si el PDeCAT no s’hagués presentat als comicis, potser Junts hauria tret un altre resultat que ara “permetria pensar d’una altra manera i veure les coses d’una altra manera”.

“La confluència de Junts per Lloret ha esdevingut amb el PDeCAT, que és un altre partit polític que no té res a veure amb Junts”

Romà Codina

A Codina l’acompanyen la diputada al Parlament Maria Antònia Batlle, com a responsable de Relacions Institucionals; Èric Bertran, d’Organització; Dani Canals, de Comunicació; Jordi Ribas, d’Afiliats i Participació; i Jordi Costa com a responsable de Política Municipal. A més, la candidatura compta amb Francesc Batlle, Araceli Pena i Laia Garriga, que seran vocals de la nova executiva.

Qui vulgui contactar amb el partit, pot fer-ho a través de les xarxes socials, al perfil @JuntsLloret.

spot_img

El + Vist