16 C
Lloret de Mar

Junts treballarà per construir una base sòlida a Lloret de Mar

Darreres Notícies

Josep Pérez, veí de Lloret, denuncia que pateix homofòbia de manera reiterada

Fa 20 anys que conviu amb el mateix home, amb qui està casat, i assegura que fins ara no havien tingut mai cap problema. Des de fa uns anys, però, té uns veïns que l'agredeixen per la seva condició sexual.

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.

‘Compra responsable, compra sostenible’ per commemorar la Setmana Internacional dels Mercats

La Xarxa de mercats sedentaris, entre els quals hi ha el de Lloret, organitza un any més la campanya 'Estimo el meu mercat' centrada en la compra sostenible i de proximitat.

L’alumnat dels cursos municipals exposa els seus treballs fets telemàticament durant la pandèmia

Són els alumnes del Casal Municipal de la Gent Gran i dels Centres Cívics, que inauguren l'exposició demà i es podrà visitar fins al 28 de maig, a la Casa de la Cultura.

El lloretenc José García és el conserge a ‘Moebius’, la nova sèrie de TV3

El thriller psicològic, protagonitzar per Aida Oset i dirigit per Eduard Cortés, s'estrena aquesta nit, a les 22.05, amb un doble episodi.

Construir una base sòlida a Lloret de Mar per poder treballar per al municipi i per a la independència de Catalunya. Aquesta és la voluntat de Romà Codina, coordinador de la nova agrupació de Junts a la vila.

L’exalcalde ha estat escollit amb un suport ampli dels afiliats, que en un mes i escaig sumen més d’una vintena de persones. Tot i que el partit té previst presentar-se a les eleccions municipals del 2023, Codina insisteix en què encara és aviat i ara la feina és fer una bona base.

A títol personal, Romà Codina està molt agraït i engrescat amb el nou càrrec.

“Molt content que hagin confiat en mi, agraït i encoratjat en aquesta nova etapa que tindrà un futur important”

Romà Codina

Un dels punts forts del nou partit, segons el coordinador, és que s’hi han afiliat moltes persones que mai abans no havien estat vinculades amb cap partit polític.

“Veus que la gent creu amb aquest projecte i que pot ser un projecte sòlid, i això ens anima a tots”

Romà Codina

Romà Codina ha deixat clar que la nova agrupació de Junts no té res a veure amb Junts per Lloret, que és la formació que hi ha ara mateix al govern local i que es va vincular, a les últimes eleccions, amb el PDeCAT.

En aquest sentit, Codina lamenta que si el PDeCAT no s’hagués presentat als comicis, potser Junts hauria tret un altre resultat que ara “permetria pensar d’una altra manera i veure les coses d’una altra manera”.

“La confluència de Junts per Lloret ha esdevingut amb el PDeCAT, que és un altre partit polític que no té res a veure amb Junts”

Romà Codina

A Codina l’acompanyen la diputada al Parlament Maria Antònia Batlle, com a responsable de Relacions Institucionals; Èric Bertran, d’Organització; Dani Canals, de Comunicació; Jordi Ribas, d’Afiliats i Participació; i Jordi Costa com a responsable de Política Municipal. A més, la candidatura compta amb Francesc Batlle, Araceli Pena i Laia Garriga, que seran vocals de la nova executiva.

Qui vulgui contactar amb el partit, pot fer-ho a través de les xarxes socials, al perfil @JuntsLloret.

- Publicitat -

El + Vist

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.