15.1 C
Lloret de Mar

La Biblioteca recupera les propostes d’estiu per a adults i infants

Les primeres activitats són un concert de poemes musicats i un taller d'estels de paper.

Un estel de paper.
Un estel de paper.

Darreres Notícies

Un concert de poemes musicats de la desapareguda Montserrat Abelló obre, aquest dijous, les propostes per a adults i nens d’aquest estiu a la Biblioteca. La primera proposta és aquest concert, ‘Espero meravelles’, en què Mirna Vilasís canta 13 poemes de Montserrat Abelló, acompanyada pel guitarrista Xavi Múrcia.

L’activitat és gratuïta, amb aforament limitat i amb totes les mesures de seguretat de la Covid-19. Començarà a les 20h, al pati de la Biblioteca. La regidora de l’equipament, Marina Nicolàs, es mostra “molt il·lusionada” de poder anar recuperant l’activitat i propostes com aquestes, que solen tenir una bona resposta del públic.

Si la temporada d’activitats d’estiu a la Biblioteca comença aquest dijous amb un concert de poemes, l’endemà divendres arriba la primera proposta per a infants. Es tracta d’un taller d’estels de paper, pensat per a nens i nenes a partir de 6 anys, en què construiran estels amb un format fàcil i manejable.

El taller és aquest divendres, a les 18h, al pati de la Biblioteca. Requereix inscripció prèvia. Per a més informació, consulteu el blog.

spot_img

El + Vist