15.4 C
Lloret de Mar

La botifarrada de les festes de Fenals i Santa Clotilde serà solidària amb el Mulla’t 2022

Els diners que es recaptin es destinaran a la Fundació Esclerosi Múltiple; a més, dissabte a la tarda-nit hi haurà daiquiris solidaris amb ForçAME a la 'Vinyl Lovers Fenals'.

La botifarrada serà solidària amb la Fundació Esclerosi Múltiple (Tot Sant Cugat)
La botifarrada serà solidària amb la Fundació Esclerosi Múltiple (Tot Sant Cugat)

Darreres Notícies

Avui i demà se celebren les festes de Fenals i Santa Clotilde que seran solidàries amb dues entitats: la Fundació de l’Esclerosi Múltiple i ForçAME.

La botifarrada popular programada per demà dissabte al matí, a la plaça Esteve Fàbregas, recaptarà diners per lluitar contra l’esclerosi i, a més, hi haurà una paradeta amb marxandatge solidari del Mulla’t 2022, tal com apunta Maria Galera, representant de la Fundació.

“Els guanys de la botifarrada, aquest any, seran per a la Fundació i també tindrem una parada de marxandatge per vendre”

Maria Galera
La parada del Mulla't, avui a la Piscina
La parada del Mulla’t, amb Maria Galera, aquest estiu a la Piscina de Lloret

També demà dissabte, però tarda-nit, hi haurà una altra activitat solidària. Dins de la Vinyl Lovers Fenals, una sessió de música dj amb vinils, es podrà degustar el daiquiri solidari amb l’associació que lluita contra l’AME. La festa es farà a Punta Garbí de sis de la tarda a dues de la matinada.

Per avui, el programa compta amb una gimcana al matí i  una festa de l’escuma de colors i berenar, a la tarda; mentre que a la nit s’ha previst una cantada d’havaneres i ball.

De cara a demà, la jornada s’obre amb un torneig de petanca, després hi haurà la botifarrada solidària i, a la tarda, campionat de futbol, seguit d’una audició de sardanes i dels focs artificials. A més, com ja hem dit, hi haurà la primera “Vinyl Lovers Fenals”, solidària amb ForçAME.

spot_img

El + Vist