7.4 C
Lloret de Mar

La C-63, de Lloret a Vidreres, un dels 10 trams amb més risc d’accident de Catalunya

Aquests 11,3 km presenten un “risc alt”, segons l'estudi EuroRAP, elaborat pel RACC amb el suport de la Generalitat i la Diputació de Barcelona.

La C-63.
La C-63.

Darreres Notícies

La C-63 de Lloret de Mar a Vidreres és un dels 10 trams de carretera amb més risc d’accident de Catalunya. En concret, aquests 11,3 km presenten un “risc alt”, segons l’estudi EuroRAP, elaborat pel RACC amb el suport de la Generalitat i la Diputació de Barcelona.

servicios profesionales jimenez

La carretera de Barcelona a Sant Cugat, coneguda com la Rabassada, continua sent el tram més perillós, sobretot pels accidents de moto que hi ha. El segon tram de més perill és la GI-555 de Sils a Massanes.

mapa accidents
Mapa amb les carreteres de més risc de Catalunya (RACC).

Segons aquest estudi, tots els trams amb més risc són carreteres d’una via per sentit, una constant des de fa anys. N’hi ha 5 a la demarcació de Barcelona, tres a la de Girona, dues a la de Tarragona i cap a la de Lleida.

El RACC aprofita l’estudi per avançar que el 2022 les dades seran molt similars a les del 2021: fins al 30 de novembre han mort a les carreteres catalanes 149 persones en 134 accidents.

Obres a lentrada de la urbanització Els Pinars
Obres a l’entrada de la urbanització Els Pinars

Pel que fa a la C-63, de Lloret a Vidreres, recordem que fa pocs mesos han començat les obres de millora en l’accés dels Pinars. Tenen una durada aproximada de 6 mesos i han estat llargament reivindicades per l’Ajuntament degut a l’elevada sinistralitat que hi ha en aquest punt de la carretera.

Tot i que el consistori volia que es fes una rotonda, finalment els tècnics del govern català han optat per fer-hi un carril d’entrada i sortida a la urbanització. Segons fonts municipals, és una “solució millor i més econòmica”.

Els treballs -que milloraran la visibilitat d’aquest accés als Pinars- es completaran amb l’adequació de la senyalització, el drenatge i les barreres de seguretat.

spot_img

El + Vist