13.6 C
Lloret de Mar
La donació dels aliments de part de H TOP Hotels

La cadena H·TOP Hotels dona més de 700 kg de fruita i verdura al Centre de Distribució d’Aliments

Benestar i Família activa un servei d'àpats a domicili per a persones en situació de risc.

La donació dels aliments de part de H TOP Hotels

Darreres Notícies

La cadena hotelera Top Hotels ha fet arribar més de 700 quilos de fruita i verdura al Centre de Distribució d’Aliments de Lloret de Mar. És una mostra de solidaritat més a la vila, després del decret d’alarma activat pel Govern d’Espanya per fer front al coronavirus.

La regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez, valora l’aportació de manera molt positiva. “Agraïm aquesta donació que ens ajuda a reforçar l’estoc que tenim al Centre de Distribució d’Aliments, així com la col·laboració de Protecció Civil”, exposa.

Un agent de Protecció Civil, col·laborant al CDA (font: Ajuntament).

D’altra banda, des de Benestar i Família s’ha activat un servei d’àpats a domicili. Es destina a la gent gran en situació d’alta complexitat, aïllament social i manca de xarxa familiar i social de suport. És un servei que s’està coordinant amb el servei de Protecció Civil de Lloret. La regidora explica que hi ha un menú genèric i que s’ha fet una previsió fins al 30 d’abril, tot i que es podrà modificar en funció de com evolucioni la situació amb el coronavirus.

Hi ha altres iniciatives solidàries sorgides aquests dies. Una és la xarxa de joves solidaris de Lloret, que ofereix ajuda a persones en situació de vulnerabilitat, com la gent gran. Jovent Solidari facilita la compra de productes a supermercats i farmàcies, ajuda a treure les escombraries o passejar les mascotes. També hi ha un grup de veïns coordinats per poder donar un cop de mà a aquelles persones que ho necessitin. El telèfon de contacte és el 667 88 66 48.

spot_img

El + Vist