14.3 C
Blanes
Muntatge del rodatge aquest cap de setmana a Sa Boadella

La cala de Sa Boadella, escenari del rodatge de la pel·lícula “Uncharted”

L'impacte econòmic a Lloret es calcula en uns 150.000 euros.

Muntatge del rodatge aquest cap de setmana a Sa Boadella

Darreres Notícies

Lloret de Mar, concretament la cala de Sa Boadella, ha estat protagonista d’una de les escenes de la pel·lícula “Uncharted”, títol d’una de les sagues de videojocs de més èxit de la consola Playstation.

Cada any Lloret acull una quarantena de rodatges, a través de la Lloret Film Office, i la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, destaca que precisament Sa Boadella és l’espai més demandat per fer-hi gravacions de tot tipus. Sense anar més lluny, fa poques setmanes s’hi han gravat també algunes seqüències de l’exitosa sèrie Merlí.

Pel que fa a Uncharted, la producció cinematogràfica de més pressupost de Sony Pictures per aquest 2020 -200 milions d’euros-, té com a protagonistes a Tom Holland (Spider-Man: Homecoming), Mark Whalberg, Antonio Banderas, Taty Gabrielle i Sofia Taylor Ali, i està dirigida per Ruben Fleischer.

Tot i que el rodatge s’ha dut a terme avui, fa tres setmanes que l’equip, format per entre 50 i 75 persones, es trobava treballant a Lloret de Mar per adequar tot l’escenari que ha convertit Cala Sa Boadella en un paradís de luxe asiàtic sota un estricte protocol de seguretat per la Covid-19. L’impacte econòmic a Lloret i territori pel que fa allotjament, dietes i professionals i material de logística, fusteria, jardineria, lampisteria, serveis sanitaris es calcula en uns 150.000€.

Cartell de la pellicula Uncharted amb Tom Holland
Cartell de la pel·lícula ‘Uncharted’, amb Tom Holland.

El passat 27 d’agost la Biblioteca de Lloret de Mar va acollir un càsting per trobar figurants amb trets asiàtics i nòrdics.

Lloret Turisme compta des del 2005 amb la divisió de Film Office que té per objectiu facilitar i assessorar les produccions cinematogràfiques a Lloret de Mar. El primer contacte amb la productora va ser a principis d’any però el rodatge es va ajornar degut a la pandèmia de la COVID-19 fins aquest juliol.

Jaume Dulsat, alcalde de Lloret explica que “durant l’any acollim diferents produccions audiovisuals principalment espots publicitaris i de sèries. Una super producció d’aquestes característiques no la teníem des del 2005 amb el rodatge de ‘Sahara’ amb Penélope Cruz i Matthew McConaughey, que també es va rodar a Sa Boadella. En aquest difícil context econòmic ha permès que hi hagi una activitat econòmica que ha beneficiat diferents petites i mitjanes empreses locals”.

L’estrena de la pel·lícula ‘Uncharted’ està prevista pel proper desembre el que també suposarà una promoció per Lloret de Mar, en paraules de l’alcalde “el propi sector audiovisual podrà veure que som una destinació preparada per acollir aquest tipus de grans produccions”.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist