21.6 C
Lloret de Mar

La campanya extraordinària de sang a Lloret canvia de lloc

Per motius tècnics no es pot fer al bus i es trasllada al centre cívic del Rieral, aquest divendres (de 17 a 21h).

La donació al centre cívic del Rieral, del mes de juliol.
La donació al centre cívic del Rieral, del mes de juliol.

Darreres Notícies

La donació extraordinària de sang d’aquest divendres, 12 d’agost, a Lloret de Mar canvia d’ubicació. Per problemes tècnics, en lloc de fer-ho a l’autobús previst al passeig marítim, tindrà lloc al Centre Cívic del Rieral. Amb el mateix horari: de 17 a 21h.

Meritxell Casacuberta, del Banc de Sang i Teixits, explica que “tenim molta gent apuntada, la campanya ha estat un èxit i és especial perquè tenim les reserves baixes aquests dies per la calor”. Els organitzadors han citat als donants perquè facin les donacions al centre cívic, un dels llocs habituals, que és obert a la resta de gent que vulgui donar sang.

Des del Banc de Sang i Teixits demanen als voluntaris que portin un document identificatiu i que no han de venir en dejú. Recordem que la majoria de gent pot donar sang. Només cal ser major d’edat, pesar 50 kg i trobar-se bé de salut.

Els organitzadors afronten ara a l’agost el mes més crític de tot l’any. En què, coincidint amb les vacances, les reserves baixen en picat. Ara mateix calen 1.000 donacions diàries en hospitals i centres sanitaris, i només se’n reben la meitat.

spot_img

El + Vist