5 C
Lloret de Mar
La Caputxeta de 3a Generació (T-Gràcia)

La Caputxeta Vermella de 3a generació arriba al Teatre de Lloret

El musical familiar de la companyia T-Gràcia es podrà veure diumenge a la tarda, a les 17.30 hores.

La Caputxeta de 3a Generació (T-Gràcia)

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

Una Caputxeta Vermella de tercera generació, modernitzada, empoderada i amb ganes de no deixar-se cruspir pel llop. Es diu Berta i és la protagonista de l’espectacle familiar que ofereix el Teatre de Lloret aquest diumenge a la tarda. 

Es tracta d’un musical de la companyia T-Gràcia que proposa una adaptació modernitzada del clàssic conte dels germans Grimm. De fet, la companyia té diversos contes versionats, amb l’objectiu d’adaptar-los als nous temps i trencar els estereotips que presenten. 

El director, actor i encarregat de l’adaptació és Albert Gràcia, que explica que tot i ser una versió modernitzada, sempre es respecta el conte clàssic.  

“S’havia a la Caputxeta que poden passar coses, però la nostra Caputxeta és molt feminista i aconsegueix que el llop canviï de parer” 

Albert Gràcia

També el llop és de tecera generació. I, en lloc d’un caçador, tenim un ornitòleg, que no mata els animals, sinó que caça aus per estudiar-les i les torna a deixar en llibertat. 

“Aconseguim que el llop entengui que no s’ha de menjar la Caputxeta perquè sí; en definitiva, el que defensem és el ‘No és no'”

Albert Gràcia

Albert Gràcia assegura que el musical, que compta amb peces originals de Keco Pujol, agradarà als més petits i també al públic adult

“Els nostres espectacles sempre defensem que són de 0 a 99 anys, són pel nen que portes dins”

Albert Gràcia

La cita amb la Caputxeta de 3a Generació és aquest diumenge, a dos quarts de sis de la tarda, i el preu de les entrades és de 7 euros; recordem que el pack família permet adquirir localitats a cinc euros a partir de quatre entrades.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.