22.6 C
Lloret de Mar

La Caputxeta Vermella de 3a generació arriba al Teatre de Lloret

El musical familiar de la companyia T-Gràcia es podrà veure diumenge a la tarda, a les 17.30 hores.

La Caputxeta de 3a Generació (T-Gràcia)
La Caputxeta de 3a Generació (T-Gràcia)

Darreres Notícies

Una Caputxeta Vermella de tercera generació, modernitzada, empoderada i amb ganes de no deixar-se cruspir pel llop. Es diu Berta i és la protagonista de l’espectacle familiar que ofereix el Teatre de Lloret aquest diumenge a la tarda. 

Es tracta d’un musical de la companyia T-Gràcia que proposa una adaptació modernitzada del clàssic conte dels germans Grimm. De fet, la companyia té diversos contes versionats, amb l’objectiu d’adaptar-los als nous temps i trencar els estereotips que presenten. 

El director, actor i encarregat de l’adaptació és Albert Gràcia, que explica que tot i ser una versió modernitzada, sempre es respecta el conte clàssic.  

“S’havia a la Caputxeta que poden passar coses, però la nostra Caputxeta és molt feminista i aconsegueix que el llop canviï de parer” 

Albert Gràcia

També el llop és de tecera generació. I, en lloc d’un caçador, tenim un ornitòleg, que no mata els animals, sinó que caça aus per estudiar-les i les torna a deixar en llibertat. 

“Aconseguim que el llop entengui que no s’ha de menjar la Caputxeta perquè sí; en definitiva, el que defensem és el ‘No és no'”

Albert Gràcia

Albert Gràcia assegura que el musical, que compta amb peces originals de Keco Pujol, agradarà als més petits i també al públic adult

“Els nostres espectacles sempre defensem que són de 0 a 99 anys, són pel nen que portes dins”

Albert Gràcia

La cita amb la Caputxeta de 3a Generació és aquest diumenge, a dos quarts de sis de la tarda, i el preu de les entrades és de 7 euros; recordem que el pack família permet adquirir localitats a cinc euros a partir de quatre entrades.

spot_img

El + Vist