17.8 C
Lloret de Mar

La Casa de Cúllar celebra aquest dissabte el Dia d’Andalusia

Si la setmana passada la penya del Granada i l’associació dels Pueblos de Íllora celebraven el Dia d’Andalusia, aquest dissabte és el torn de la Casa de Cúllar. L’entitat, que també és granadina, ha preparat un seguit d’activitats, centrades igualment en l’homenatge a les vuit banderes de les províncies andaluses i a la senyera catalana. […]

Bandera d'Andalusia
Bandera d'Andalusia

Darreres Notícies

Si la setmana passada la penya del Granada i l’associació dels Pueblos de Íllora celebraven el Dia d’Andalusia, aquest dissabte és el torn de la Casa de Cúllar. L’entitat, que també és granadina, ha preparat un seguit d’activitats, centrades igualment en l’homenatge a les vuit banderes de les províncies andaluses i a la senyera catalana.

servicios profesionales jimenez

El president de la Casa de Cúllar, Dani Torrente, explica que la jornada comença amb un dinar de germanor, i que tot seguit, hi haurà l’homenatge i la festa, que inclourà una rifa.

La celebració dela Dia d’Andalusia, amb la Casa de Cúllar, està prevista aquest 8 de març, el proper dissabte, a Fenals, als apartaments Costa Encantada. El preu del dinar per als socis és de 20 euros i 25 per als no socis. Aquesta és la 7a edició de la celebració a Lloret amb els membres de la Casa de Cúllar.

Si això serà dissabte, l’endemà diumenge tenim teatre infantil a Blanes. La companyia Teatre Mòbil oferirà ‘Sense solta’, un espectacle premiat a la Mostra d’Igualada de l’any passat.

Qui s’encarrega de la programació infantil al teatre de Blanes és Rialles. Una membre, Maria del Vilar Puig, avança que l’obra ‘Sense solta’ “no és un conte, sinó un seguit de gags plens de sorpreses, un espectacle magnífic, de ritme perfecte, ple d’humor sa, insòlit, surrealista i intel·ligent”, descriu tot recitant una crítica anterior.

L’espectacle -adreçat a públic familiar- està previst aquest diumenge, a dos quarts de 6 de la tarda, al teatre de Blanes. El preu de l’entrada: 6 euros.

spot_img

El + Vist