14.7 C
Lloret de Mar

La Casa de Cúllar dona 1.400 euros a la campanya #pelsvalents, contra el càncer infantil

L'hospital Sant Joan de Déu ha començat a construir un centre dedicat al tractament i la investigació del càncer infantil, que permetrà atendre un 30% més d'infants que ara.

Moment de l'entrega del donatiu
Moment de l'entrega del donatiu

Darreres Notícies

La Casa de Cúllar ha fet un donatiu de 1.400 euros a la campanya #pelsvalents, que té l’objectiu de recaptar fons per a l’hospital Sant Joan de Déu, on s’ha començat a construir un centre dedicat al tractament i la investigació del càncer infantil. El president de la Casa de Cúllar, Dani Torrente, troba molt bona idea destinar els diners a aquesta campanya.

Dani Torrente cuinant migas, el 2016
servicios profesionales jimenez

La Casa de Cúllar ha recollit aquesta quantitat a través de les tradicionals migas granaínas, que organitza cada any a la primavera i que sempre té un rerefons solidari. I és que una de les voluntats de l’entitat és treballar per la solidaritat.

La campanya #pelsvalents ha comptat amb el lideratge del futbolista Leo Messi. El passat mes d’octubre, el crack argentí, a través de la seva Fundació, va posar la primera pedra del que serà el nou centre oncològic infantil més gran d’Europa. És el Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center Barcelona.

L’edifici tindrà les infraestructures i eines necessàries per al tractament i la investigació del càncer infantil, al servei de tots els nens del món. Es calcula que es podran atendre 400 pacients a l’any, un 30% més que en l’actualitat.

És una iniciativa que ha comptat amb la participació de diferents sectors com, per exemple, diversos cossos de la Policia Local, entre ells el de Lloret de Mar, amb la iniciativa dels escuts solidaris.

spot_img

El + Vist