8 C
Lloret de Mar

La comunitat musulmana posa punt i final al Ramadà, amb una festa oberta a tothom

Unes 180 persones han participat a la celebració de l'Eid Al Fitr, al pati de l'Erol.

Festa Eid Al Fitr
Festa Eid Al Fitr

Darreres Notícies

La comunitat musulmana ha tancat el Ramadà amb una festa oberta a tothom. Unes 180 persones han participat a la celebració de l’Eid Al Fitr, que per primer cop s’ha fet al pati de l’Erol. L’organització ha anat a càrrec de la lloretenca Xayma El Habti Benaissa, que ha comptat amb diverses col·laboracions. Ella mateixa explica que la celebració se sol fer en família però, com que estan lluny de la seva terra, han decidit fer una festa oberta a tothom.

servicios profesionales jimenez

A més, amb aquesta celebració apropen la cultura musulmana a la resta de veïns. De fet, la Xayma assegura que moltes persones es van acostar a preguntar què s’estava celebrant i van gaudir de la festa.

Pintant amb henna

 

Aquesta ha estat la primera vegada que s’organitzava a Lloret una gran festa d’Eid Al Fitr, en què cadascú ha portat alguna cosa cuinada a casa per compartir amb la resta. La intenció de la comunitat musulmana és, a partir d’ara, organitzar-la cada any, però també participar en altres activitats que es duen a terme a la vila i fomentar, d’aquesta manera, la bona convivència entre cultures.

spot_img

El + Vist